Nato , Şova, Parlamentul şi CCR, cercul vicios!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Nato , Şova, Parlamentul şi CCR, cercul vicios!

Nato , Şova, Parlamentul şi CCR, cercul vicios!

Nato , Şova, Parlamentul şi CCR, cercul vicios!

CCR a admis, miercuri, sesizarea preşedintelui CSM și a constatat că există conflict de natură constituțională între autorități, urmând ca Senatul să redacteze hotărârea referitoare la cererea de încuviințare a reținerii și arestării preventive a senatorului Dan Şova.
Felul cum un parlamentar se fereşte de rigorile legii, fofilându-se după imunitatea parlamentară, este un fapt deja banal în România.

“Va voi solicita sa ………… sa acceptați cererea procurorilor de a permite începerea urmăririi penale, în asa fel încât in final, justiția sa se pronunțe. Stiu, si stiti si dvs, ca dosarele vor fi transmise inapoi domnului Morar, care le va trimite in instanta când si daca va avea nevoie Traian Basescu, dar probabil ca acesta este doar un amănunt. Prin aceasta cerere, sunt constient ca eu însămi încalc legea dar cer si colegilor mei sa participe la asta si sa voteze împotriva propriilor lor convingeri”.

“Pentru a nu apărea comentarii, fac un apel la colegii din PSD sa voteze cu bilele la vedere. In acest fel, cred ca vom elimina din viata politica un subiect sensibil pe marginea caruia se fac dezbateri la televizor de dimineata pana seara'”

Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastasie, a declarat la finalul ședinței: “Cred ca este un pas important pentru credibilizarea instituției Parlamentului. In acest moment, dosarele pleacă spre cercetare în justiție.  sursa hot news

Nato , Şova, Parlamentul şi CCR, cercul vicios!

Am vrut să amintesc acest episod cu Adrian Năstase precedat de un ocean de articole referitoare la faptul că abuzează de această imunitate.  Totuși Domnia sa a avut decenta să ceara acest lucru, ridicarea imunității. Au fost atâtea articole critice referitoare la acest fapt, atâtea critici de la cancelariile occidentale încât Parlamentul părea cel mai corupt organ din România.

“În urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, CCR a constatat existența unui conflict juridic de natură constituțională între Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Senatul României, declanșat de refuzul acestuia din urmă de a redacta și publica hotărârea care atestă rezultatul votului dat în plenul Senatului. Senatul are obligația de a redacta hotărârea adoptată în ședința plenului din 25 martie prin care atestă rezultatul votului cu privire la cererea de încuviințare a arestării senatorului Dan-Coman Șova, de a comunica hotărârea autorităților publice competente și de a o publica în Monitorul Oficial al României. Decizia este definitivă și general obligatorie și se comunică președintelui Consiliului Superior al Magistraturii, precum și Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Senatului României”, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, de CCR. sursa realitatea net

Acum datorită faptului că NATO are nevoie de teritoriul României pe care să îl facă poligon de tragere pentru ruşi, toate cancelariile occidentale tac mâlc.

Nato , Şova, Parlamentul şi CCR, cercul vicios!

CCR, vax albina, nu are competență. Aşa o fi! Ponta de frică să nu ajungă şi el la puşcărie alături de Şova, cântă în surdină imnul SUA. Occidentul, adică madam Angela Dorothea Merkel nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu îi pute. Ce treabă are  ea Şova? Lasă-i pe români cu corupții lor. Săracii nu prea au cultură politică așa că lasă să sărăcească prostimea. Acum probabil că încă mai au nevoie de Ponta ca să continue distrugerea României. Şi aşa cum a ameninţat Şova dacă va cade el ia si toata conducerea PSD cu el. Tară de jale asta am devenit.

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.