Activitatea Internaţionala eTwinning la Busteni încununată de succes

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Activitatea Internaţional eTwinning la Busteni încununată de succes

Activitatea Internaţional eTwinning la Busteni încununată de succes

Ieri am publicat articolul “Internaţional eTwinning COMUNICAT DE PRESĂ”. Astăzi vă voi prezenta pe scurt cum s-au desfășurat evenimentele pe baza postărilor pe facebook şi relatărilor doamnei profesoare Iuliana Ciubuc.

Colegiul Ion Kalinderu, Scoala Sanatoriala , Busteni, Romania au adaugat in palmares o activitate internationala inedita in cadrul saptamanii Scoala Altfel”Sa stii mai multe, sa fii mai bun”.Toate activitatile au fost dedicate anului International al Luminii si celor 10 ani de eTwinning. Au participat elvi, cadre didactice, parinti din multe scoli din judet si din tara. partenerii nostri de proiect de la Colegiul Nationala “Jean Monnet”, Ploiesti , impreuna cu cadre didactice si dl inspector , Tudor Iancu, au eclarat ca au participat la o activitate pe care nu vor uita si care le-a facut o deosebita placere.
Un musafir-partener de proiect s-a deplasat de la Zalau, jud. Salaj, cu foarte multe lucrari deosebite ale elevilor de la Colegiul Tehnic “Al. Papiu Ilarian.
Va multumim tuturor, elevi, parinti si cadre didactice, care ati contribuit la reusita acestor activitati.
Multumim si gazdelor deosebite de la Centrul de Vizitare”Alexandru Beldie” Al Administratiei Parcului Natural,Bucegi, Sit”NATURA 2000″.
consemnari- prof. Iuliana Ciubuc.

Fotografiile asociate acestei consemnări le gasiti pe Facebook 

Per parcursul desfăşurării acţiunii   Jandarmeria montana a avut un stand cu echipamente de salvare pe care  le-au prezentat copiilor.

Pictorul Tănase Mocanescu a amenajat o expozitie superba în ton cu tematica proiectului ai, ca atmosfera sa fie cât mai calda, mai plăcută, a cantat și i-a încântat solista de muzica folk, cântece de munte,Carmen Ciocolata -Silva (numele de scena).

Copiii s-au bucurat si de atelierul de creație,unde si-au putut etala talentul. Li s-a pus la dispoziție o mulțime de materiale: oua, rondele de mesteacăn, iască, și materiale de pictura pe care sa aceștia le-au decorat cu toată priceperea inocenţa  lor. Mai multe informații le găsiți pe pagina de facebook a doamnei profesoare Iuliana Ciubuc.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.