Karin Events te ajută cu planificarea nuntii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Karin Events te ajută cu planificarea nuntii

Karin Events te ajută cu planificarea nuntii

Karin Events. Pentru organizare nunta  sau mai pe americănește  wedding planner  Karin Events oferă pachete diverse, dar ce este mai important este că oferă actorilor principali, mire, mireasă, nasi cuscri, etc. șansa de a se bucura intens de eveniment fără ca să mai aibă grija organizării festivității.

Karin Events

Sarcina este încredinţată celor de la Karin Events, profesionişti care nu te lasă niciodată cu ochii în soare.

Îmi amintesc că la nunta mea desfășurată în mileniul trecut m-am ocupat de mai multe. Un prieten care a venit cu maşina la nunta mea ca sa transporte mesenii mi-a zis : „ mi-a stricat cineva uşa la mașină”! iar la salon bucătarul m-a întrebat câte sarmale să pună fiecărui mesean pentru că au venit mai puţini decât ceea ce prevăzusem. Aceste sarcini cad în sarcina celor de la Karin Events profesioniștii care te lasă să te simţi bine la evenimente plăcute din viaţa ta!

Organizarea unui astfel de eveniment debutează cu o primă întâlnire între protagoniştii evenimentului.

Sa luam exemplul organizării nunţii all-inclusive.

Iată paşii ce trebuiesc urmaţi până în ziua nunţii : Planificarea bugetului, crearea și implementarea conceptului nuntii, selecția locațiilor potrivite pe baza conceptului nuntii vizitarea locațiilor selectate împreună cu mirii, negocieri cu furnizorii si revizuirea contractelor cu aceștia, căutarea furnizorilor potriviți și întâlniri cu aceștia: restaurante sau firme de catering (inclusiv planificarea meniului conform conceptului nuntii) etc., etc.

Stop! Dacă va spuneam totul vă plictiseaţi. Important este că toate aceste activităţi sunt coordonate de specialiştii de la Karin Events, care vă călăuzesc prin acest labirint fără a vă fi teamă că veţi găsi uşi închise!

Prin evenimentele de acest tip organizate de ei au căpătat o experienţă de care trebuie să profiţi şi tu şi eu şi el….

Chiar dacă iniţial aveţi impresia că este vorba de bani prea mulţi, la final veţi observa economia făcută folosind sistemul wedding planning de la Karin Events!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte