Iulian Dumitrescu poate fi vicepreședinte PNL?

2
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Iulian DUMITRESCU,  poate sa faca fata functiei de vicepresedinte PNL

Iulian DUMITRESCU, poate sa faca fata functiei de vicepresedinte PNL

Iulian Dumitrescu a fost numit vicepreşedinte la PNL, stire difuzata în urma cu două zile. Un lucru banal pentru cei care nu au avut de-a suporta inactivitatea domniei sale ca şef al organizaţiei PNL Olteniţa. Din martie 2014 cand Răducu Filipescu l-a înlocuit pe dl Cercel Florian de la conducerea organizaţiei toti cosilierii locali aleși ca membri ai PNL au devenit obedienți primarului, aceştia votand in corpore ce doreşte acesta. E drept ca acestia sunt stimulati cum este cazul doamnei Dulceaţă care a fost desemnată să facă parte din consiliului de adminsitratie al Muzeului Civilizației Gulmenița.

La Olteniţa nu mai există opoziţie în consiliul local datorita faptului ca organizatia PNL nu mai funcționează ca un partid de opoziţie ci a devenit o marioneta a PSD. Cei doi consilieri, cei care mai ridică opinii critice, Cristina Dragan şi Cercel Florian sunt copleşiţi de oameni care nu merita calitatea de membru la PNL. Toate acestea de când domnul Iulian a luat fraiele organizaţiei şi de când Raducu Filipescu i-a facut bagajele Ralucăi Surdu la Giurgiu.

Un exemplu al inactivității opoziției este şi felul în care primarul Ţone Petre îşi manifestă cultul personalităţii, mai puternic decât însuși Nicolae Ceauşescu, exemplu fiind manifestările dedicate sărbătoririi a 500 de ani de atestare documentara a localității. Această sărbătorire a trebuit reunită artificial  cu ziua orașului Oltenita (23 aprilie) pentru ca ziua primarului Ţone Petre să fie cireaşa de pe tort a acestor sărbători.

Exemplu de odă adusă conducătorului iubit

Exemplu de odă adusă conducătorului iubit

Ce mă surprinde la această Ediţie Specială este că nu exista nici un autor al scrijelirilor şi nu exista decât un personaj despre care se scrie: Ţone Petre. Cine a plătit pentru aceasta “odă”? Această odă şi multe altele pe care Mitică Dragon le închină aceluiași personaj. Mitică Dragon cel care se conduce după deviza: “Sunt prieten cu tine cât am nevoie; apoi te îngrop”

PNL era singurul partid care putea controla prin consilierii săi activitatea de acest gen. Iulian Dumitrescu a desființat și acest fel de opoziție.

Din cele 10 proiecte legislative la care a fost co-inițiator, :

au trecut L264/2014, L88/2014, L201/2013, L368/2013

a fost retrasa de inițiatori  B79/2013

au fost respinse L367/2014,  L323/2014, L32/2015

în lucru L233/2014, B120/2015,

 Ce m-a frapat la Iulian Dumitrescu este  că la toate proiectele a fost unul dintre zecile de inițiatori care au semnat documentul şi printre semnatari erau membri tuturor partidelor. Oricum dacă ar fi sa evaluam activitatea sa parlamentară cred că eu i-aş acorda calificativul NS.

Update: Prioritatea PNL ar trebui să fie înlăturarea guvernului corupt PSD, până acesta nu distruge totul. Iliescu+ Ponta trebuie decontul.

Pe teme asemanatoare

Megalomaniei ii datoram răul de azi!

Balciul desertaciunilor la Bucureşti

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

2 comentarii

  1. Mai tu nu vrei sa te liniștești! Ba te iei de nea Petrică, ba acum si de cel mai mare cântăreț al Olteniţii nea Mitică Dragon. te bag in ……….mati una doua! Ce vrei daca e primar sa nu mai serbeze ziua nea Petrică. Ce tu daca erai acolo nu făceai la fel? Nu mai putem sa ne vedem de viata noastra de l…gii ca tine si cu Suzeanca aia. Vrei opoziţie dute în fl…i mei sa vezi ce opozitie găsesti! F….-te în gura de la…iu!

  2. Mulţumesc pentru timpul ce l-ai acordat vizitei site-ului meu. Este drept că am editat si inlocuit cu puncte unele expresii vulgare pe care le-ai folosit. Nu este frumos pentru un Jimmy! În rest nu văd de ce esti asa revoltat decât dacă nu eşti un postac de-al lor care mănâncă şi el o pâine. Te rog să mai vizitezi site-ul si sa imi faci comentarii. Accept dar in limita bunului simt. Imi este greu sa iti explic ce am vrut sa spun in articolul meu pentru că sigur nu ai capacitatea de a înţelege acest lucru. Te mai aştept! E bine daca va deranjam si e bine ca are oameni ca tine langa el, din astia asa cultivati cu exprimari de mahala!

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte