Profitshare te ajută să caştigi bani de la QuickMobile.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Profitshare și QuickMobile lucrează pentru buzunarul tău

 Profitshare te ajută să caştigi bani de la QuickMobile.

Profitshare te ajută să caştigi bani de la QuickMobile.

Profitshare te ajută să caştigi bani de la QuickMobile

 Da, este o provocare foarte mare să scrii despre acest subiect, cu atât mai mult cu cat platforma Profitshare este nouă pentru mine. De fapt am auzit prima data despre ei acum.

QuickMobile este un magazin online care a aderat la platforma Profitshare, iar recompensele oferite de ei sunt  proporționale cu vânzările pe care le fac urmare a publicităţii pe site-ul sau blogul tău. QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat.

Ei acorda comisioane începând cu  3% pentru telefoane și tablete, 10%  pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux.  20 % !!!*=D> aplauze

 QuickMobile în Profitshare ! Accesati link-ul şi veţi vedea pagina foarte interesanta de aici.

QuickMobile are un portofoliu de peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium

Avantajul unei astfel de platforme este ca ei oferă  modalități de promovare dintre cele mai variate, gândite special pentru a atrage cat mai multi cumparatori. Totul este gândit de specialisti  care pun la dispoziţie afiliaţilor ( adică nouă, blogerilor) uneltele de promovare de care poti avea nevoie, precum si o oferta de pret competitiva.

  • Poti promova QuickMobile prin mai multe modalități:
  1. pe website-ul sau blogul tau;
  2. pe forumuri pe care activezi;
  3. pe retelele sociale;
  • Ca unelte de promovare, poti opta intre:
  1. link-uri de afiliat;
  2. widget-uri cu produse;
  3. slidere de produse;
  4. bannere pe diverse dimensiuni;

Vizitand site-ul QuickMobile am gasit o serie de produse pentru toate buzunarele şi toate gusturile. Telefoane de la 60 de lei la 8000 de lei, tablete de la 430 de lei până la 4200 de lei. Astea sunt două categorii care mă interesează pe mine personal. Vizitand  platforma profitshare puteti gasi  multime de produse care va intereseaza fara a cerceta ore intregi tot internetul. Totodata daca vreti sa scoateti bani din activitatea voastră de blogger vă invit sa va înscrieţi pe platforma profitshare!

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.