Parfum Top.ro te invita în ţara visurilor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Parfum Top.ro te invita în ţara visurilor

Parfum Top.ro te invita în ţara visurilor

Înainte de a vorbi despre parfumurile folosite astăzi şi comercializate de Parfum Top,  vreau să fac o mică istorie a parfumului.

Un parfum este un amestec lichid de uleiuri aromatice sau compuși aromatici, de fixativi și de solvenți, utilizat pentru a da corpului uman, unor obiecte sau spațiului de locuit un miros plăcut.

Parfumurile pot fi grupate în diferite familii olfactice, pe teme sau acorduri, ale acestor parfumuri: Florale, Chypre, Aldehidice, Fougère (Ferigă), Piele, Lemnoase, Orientale or ambru şi Citrice.

După concentraţie acestea se împart în:

  1. Extras de parfum: 20%-40% compuși aromatici
  2. Apă de parfum (Eau de parfum) ‘EdP’: 10-30% compuși aromatici
  3. Apă de toaletă (Eau de toilette) ‘EdT’: 5-20% compuși aromatici
  4. Apă de colonie (Eau de Cologne) ‘EdC’: 2-3% compuși aromatici. Marcă înregistrată: ‘Original Eau de Cologne’
  5. Apă de solide (Eau de Solide) ‘EdS’: ~1% compuși aromatici: Marcă înregistrată: ‘EdS’

Parfumurile comercializate de Parfum Top sunt din cele mai variate game, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Vreau să iau exemplu parfumul Chanel No.5 Femme – 100ml EDT  creat de casa de design Chanel în anul 1921, Chanel No.5 şi care este clasificat ca un parfum rafinat, usor si floral. Aceasta esenţă feminina  deţine un amestec de flori moderne si note echilibrate. Ei bine conform catalogării după concentraţie EDT este o apă de toaletă.

De știut că un parfum, oricât de sofisticat ar fi el, nu poate suplini starea de necurăţenie a trupului. Doar un necunoscător poate folosi un parfum pentru a acoperii mirosul neplăcut cauzat de o nespălare îndelungată

Un alt parfum pe care l-am găsit la cei de la Parfum Top este  CHANEL ALLURE HOMME 100ML . Allure Pour Homme de la Chanel este un parfum oriental lemnos de barbati. Allure Pour Homme a fost lansat în 1999. Creatorul acestui parfum este Jacques Polge. Notele de varf sunt ghimbir, lavanda, mandarina, piersica, bergamot si lamaie; notele de mijloc sunt gardenie, paciuli, frezie, iasomie, vetiver, anason, cedru, piper, trandafir si lemn de trandafir brazilian; Notele de baza sunt pielarie, lemn de santal, boabe de tonka, ambra, mosc, raşina benzoica, nucă de cocos, lichen si vanilie.

Parfumurile comercializate de Parfum Top sunt de înaltă caliate, dar şi la un preţ de vis. Majoritatea se vând la 70 de lei, un preţ care merită, dar care te anunţă că este un produs de calitate.

Pentru a beneficia de foloasele unui parfum bun de la Parfum Top învăţaţi să îl folosiţi.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.