Omron – aparate aerosoli

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Omron - aparate aerosoli  distribuite de FEO

Omron – aparate aerosoli distribuite de FEO

Omron – aparate aerosoli¹.

Cu mult timp înainte, datorita fumatului am început sa tușesc foarte mult. Tot atunci am observat ca perioadele pe care le petreceam la mare, mai ales iarna pentru că aşa era serviciul meu si cele mai multe deplasări la mare le făceam iarna, deci tot atunci am observat ca tusea dispărea aproape complet şi revenea curând după ce mă întorceam acasă. Asta era în urmă cu peste 30 de ani. Se auzea si pe atunci de aerosoli dar  publicul larg nu avea acces prea mare la informaţii.

Când problema mea cu tusea s-a agravat chiar după ce am renunțat la fumat, am mers la medic. Acesta a început cu câteva şedinţe de aerosoli care au avut efecte miraculoase. Totuşi şedinţele trebuiau repetate destul de des. Atunci acesta mi-a recomandat să îmi cumpăr propriul aparat de aerosoli indicându-mi şi ce substanţă activă să introduc în el. La început am cumpărat unul care, între timp s-a stricat. Am căutat apoi şi am găsit pe net pe cei de la FEO care comercializează astfel de aparate. Împreună cu medicul am ales unul din numeroasele aparate ce se găsesc pe site? Ştiţi pe care? Nici eu nu vă spun ci va arat imagini cu produsele existente aici.

Pe lângă ușurința în folosire este vorba şi de faptul că achiziționarea acestor aparate  Omron de la FEO este avantajos. De ce?

Chiar dacă medicul meu dorea sa cumpăr un aparat de la alt distribuitor, a ţinut seama de dorinţa mea şi am ales aparatul Omron de unde am vrut eu.  Pentru opțiunea făcută am avut în vedere ca în portofoliul  FEO exista o gama variata de piese de schimb, aceştia fiind producători autorizaţi Omron.

Ridicarea se poate face de la sediul companiei, Str. Mihai Eminescu, Nr.121, Sector 2, Bucuresti, sau  prin curierat rapid, reteaua Fan Courier 19 lei.

Un alt avantaj este posibilitatea returnării unui produs, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vânzări al FEO.

Ultimele doua sunt numai o parte din avantajele oferite de FEO. Eu am ales și sunt mulţumit!

¹Aerosol este termenul care definește un ansamblu de particule, solide sau lichide, aflate în dispersie într-un mediu gazos.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.