Toyz.ro şi triciclete pentru copii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Triciclete pentru copii Toyz.ro

Triciclete pentru copii Toyz.ro

Odată cu încălzirea timpului plimbările prin parc au devenit mult mai frecvente. Bătrâni, tineri, copii caută o urmă de aer curat pe aleile parcului. Plimbarea copiilor cu tricicleta este una din cele mai frecvente plpăceri pentru micuții de o anumită vârstă.

Coloritul viu al fiecărei triciclete pentru copii contribuie la baia de culori a parcului plin de flori. De multe ori auzi discuții între copii gen cele cu barba bunicului.

-Bicicleta mea este mai frumoasă că este de la Toyz.ro

-Ba a mea că mi-a luat-o mamaia

-Ba nu!!!!

-Ba da!!!!

…….

Câteodată este nevoie de intervenția adulților pentru a liniști cât de cât gâlceava micuților ce pun atâta preț pe tricicletele lor, dar și pe cei ce le-au dăruit.

Pentru copii, pe timpul veri, este  parcă mai grea povara timpului. Părinți plecați la serviciu îi lasă în grija bunicilor, a unei bone sau îi duc la diferite instituții private sau de stat pentru a îi îngriji pe timpul cât aceștia muncesc. Viața copiilor este mai grea parcă pe zi ce trece. Îmi aduc aminte de copilăria mea într-un orășel de provincie ce avea circa 30 000 de locuitori. Din clasa I, după ce am mers cu mama de 2 – 3 ori la școală pentru ca să învăț drumul, am plecat zilnic singur la școală. Copiii de astăzi nu pot merge singuri. Există atâtea pericole ce îi pândesc la tot pasul…..

Dar să revenim la frumoasa zi în care am văzut copii, bătrâni și tineri bucurându-se de zilele călduroase ale lunii mai.

Mă uitam la câțiva copii ce doreau sa pună mâna pe niște rațe ce pășeau agale pe malul lacului.  Deodată liniștea lor a fost întreruptă de doi băieței cu tricicletele lor care s-au ciocnit. A fost o ceartă ca între doi șoferi.

Este vorba de două triciclete MyKids ca cele care se gasesc la Toyz.ro

-Tu, asta roșu de ce ai depășit viteza?

-Ce viteză mai? Tu nu mi-ai dat prioritate.

Cel cu tricilcleta albastră se uită la ea și începe să plângă:

-Îîîîîîî, te spun lu’ tata!!! hââââ mi-ai zgâriat tricicleta!!!!!

-Ha, ha, ha,  nu mă interesează, tata mi-a făcut asigurare şi nu plătesc nimic!

Cei doi mici conducători au fost luaţi de mâniţe de cei care îi însoţeau şi dojeniţi uşor, părinteşte, apoi au plecat pe drumuri diferite călare pe “bolizi” lor   

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.