Aptjob, locuri de munca şi o tableta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Locuri de munca cu Aptjob

Locuri de munca cu Aptjob

Locuri de munca,  a găsi în zilele noastre, bune şi bine plătite, în raport cu aptitudinile tale, a devenit un vis greu de împlinit. Despre piaţa locurilor de munca am găsit un articol interesant pe în Ziarul Evenimentul ediţie online 

Aptjob este un site unde poţi aplica şi speranța de a găsi un loc de muncă este mai mare. Iată și câteva imagini de pe site-ul respectiv: 

Pentru o mai bună conlucrare cu cei care folosesc serviciile sale site-ul a organizat şi un concurs pe pagina sa de facebook în care i se ofera castigătorului, ca premiu prin tragere la sorţi,  o tabletă Slade 10 HD HP.  Ce trebuie să faci ca să câştigi această tabletă. În primul rând să ai 18 ani împliniți şi să depui un CV complet pe site-ul www.aptjob.ro.

Concursul este deschis persoanelor fizice cu domiciliul stabil în România. De asemenea concursul se adresează doar persoanelor care nu au avut depus CV la aptjob înainte de 4 mai 2015. Concursul se desfășoară între 4 mai şi 28 mai 2015 inclusiv.  Câștigătorul se va desemna printr-un program random (cunoscuta metoda “tragere la sorti”)

Pe site găsiți un sprijin important pentru cei care vor să susțină un interviu. Dacă deschizi pagina “Resurse” ai o serie de sfaturi utile dar şi teste de personalitate:

  • Acasa
  • Toate articolele
  • Primii pasi in cariera
  • Jobul potrivit
  • Interviul
  • Mediul de lucru
  • Dezvoltarea carierei
  • Test

Folosind aplicaţiile site-ului cel ce vrea un anume loc de muncă poate găsi cu uşurinţă ceea ce caută. În continuare depinde de candidat cât de bine pregătit şi cât de mult doreşte acest loc.

Aptjob oferă locuri de munca atât în ţară cât şi în străinătate. Principala cerinta este de a cunoaste o limbă străină, dar nu numai engleza şi germana dar şi poloneza, ceha, etc.

În secțiunea Jobul potrivit sunt o serie de articole, nouă la număr, unde găseşti sfaturi utile despre modul de a-ţi alege un job.

Excedentul aparent de forţă de muncă de pe piaţă creează avantajul persoanelor bine pregătite, în orice domeniu de a găsi un loc de muncă. Dar și aceste persoane au nevoie de unele sfaturi de la specialiști în lupta lor pentru un loc de muncă, ceea ce va oferă aptjob.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.