DJ Wanda, cine eşti tu? Wanderful.ro?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
DJ Wanda

DJ Wanda

Dj Wanda cine ești tu? După cum se prezintă ea însăși pe pagina sa de facebook, Dj Wanda este prima femeie DJ din România. Este absolventă a facultății de psihologie.

În industria muzicală contemporană este o nouă categorie de interpreți denumiți DJ¹. În nota de subsol aveţi o descriere a acestei ocupații.

Fiind prima DJane  din România, Wanda a reușit să îşi impună stilul ei original, devenind o imagine reprezentativă în domeniu. Ea este în același timp o buna chitaristă, compozitoare, percuţionistă şi interpretă vocală.
Ea a lucrat cu interpreţi celebri ca Deep Dish, John Digweed, Carl Cox, Leeb, Buridge, Chris Gainer, Hybrid, Danny Howells şi alţi.

Wanderful.ro este o platforma media si online de consulting si servicii de imagine specializata in Strategii Marketing, Consulting estetică medicală, Evenimente, Sport şi psihonutriţie. De ce este bine să apelezi la serviciile lor? Pentru că sunt o echipă nouă  creată de o echipă însuflețită de Wanda şi are în componenţă o echipă de profesionişti din diferite domenii. Dr. Juravle Florin, medic primar chirurgie plastică, Marius Perţe creativ director, Master taineri specializaţi în kinetoterapie şi  hidrokinetoterapie, psihologi – psihonutriţionişti,  artişti tatuatori ai salonului Wanda Tattoo, Paul Bălănescu hairstilist trainer, şi alţii.

@Pentru ca dorim o lume wonderful si pentru ca ne place viziunea Wandei, am inceput sa vedem lumea WANDERFUL.  DJ Wanda  se bucură de cele mai multe si variate apariții în presa mondena din România. Este mereu surprinzătoare, implicata in diverse proiecte si transmite mesaje de toleranta si stil de viața sănătos!” Iată ce scrie pe prima pagina a site-ului  Wanderful.ro

DJ Wanda este imaginea celor de la Wanderful.ro, a devenit un model pentru toti iubitorii de muzică.

¹Un disc jockey (denumit și “DJ” ), este o expresie provenită din engleză şi care înseamnă   un bărbat care selectează și comentează muzică înregistrată pentru un public țintă. Femeile cu această ocupație se numesc “DJane” sau “deejane”, pronunțat aproximativ di gein. DJ-ul poate pune muzică la diferite evenimente: la discotecă, în cluburi, la nunți, botezuri, cununii, concerte etc. DJ-ul trebuie să aprecieze audiența respectivului eveniment și să selecteze muzica potrivită.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.