Pavconsult te pavează

2
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Pavconsult te pavează

Pavconsult te pavează

De curând un amic al meu a vrut să îşi paveze curtea cu  pavele ieftine   de la Pavconsult. L-am întrebat de unde a aflat de aceştia şi mi-a spus că a găsit un articol în ediția online a ziarului Curierul Naţional.

Problema sa cea mai gravă în alegerea acestor pavele a fost oferta extraordinar de diversificată care este în acest domeniu.  Cu toate acestea a avut norocul ca cei de la Pavconsult să îi asigure atât consultanță cât ţi transportul materialului necesar.

Un consultant s-a deplasat la adresa indicată şi împreună cu proprietarul locuinței au început să discute. Proprietarul i-a spus ce ar dori el, iar consultantul a început să facă o schiță şi unde a considerat necesar a propus  variante din care clientul să aleagă.

Odată stabilită configurația zonei de pavat a calculat necesarul de materiale. Suprafaţa de pavat se ridica, cu borduri, cu tot la circa 200 mp.

Odată stabilite datele problemei a venit echipa de execuție cu maşina cu materiale şi tot ce le trebuia. În trei zile au terminat treaba.

 A venit şi ziua inaugurării ! De fapt prietenul meu m-a invitat la el să se laude cu ce a realizat. Pe lângă pavele sădise şi pomi ornamentali şi gazon. Cu toate că este mijlocul  lunii mai, curtea sa freamătă de culori. Iată şi câteva imagini realizate la el în curte.

-Salut, Ce faci amice ! îl interoghez la primul pas pe poartă.

-Salut, te așteptam să vezi realizările mele! Îţi place?

-De plăcut îmi place, dar aici au muncit meseriași a-ntâia pe banii tăi. …….A și uite ce îmi place cuptorul tău pentru grătar si pâine din curte! Mişto lucrare!

Cuptor personal

-Da mişto, dar l-am făcut eu cu materiale de la ei! Eu cu mâniţele mele!

Pavconsult m-a încântat cu materialele lor şi cu rapiditatea cu care au executat lucrarea.

În curtea sa amicul meu va petrece clipe  de linişte alături de familie  după agitatele  zile de muncă asiduuă. Dar şi prietenii vor veni în vizita sa se relaxeze pentru câteva ore!

Viaţa în afara orașului te regenerează, dar nu trebuie să uitam  nici de de confortul traiului modern!

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

2 comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.