Pericol! Pământul se scufunda la Oltenita?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Pericol Pământul se scufunda la Oltenita

Pericol Pământul se scufunda la Oltenita

Articolul publicat anterior, Doline! Cele mai uimitoare 10 doline din lume nu a fost întâmplator. Iată că și la Oltenita apar mici găuri in sol care prevestesc un pericol ca cel din Guatemala City  din 2007 și 2010.

Iata aici câteva imagini interesante pentru felul în care apar dolinele!  LES DOLINES, CES TROUS BÉANTS SORTIS DE NULLE PART…

Pericol?

Da este pericol pentru ca aceste gropi pot apare în orice moment, unde nu te aștepți. în orașe pericolul creste pentru ca instalațiile de canalizare au scurgeri care în timp erodează solul, ușurând  apariția fenomenului. Din aceasta cauza sunt îngrijorat de micile găuri apărute în jurul blocului meu care ar putea fi un început pentru o eventuala dolina majora care sa apară peste noapte, eventual prăbușirea blocului! Pericol exista oricum dar cel mai mare pericol este făcut de om cu activitățile lui de multe ori inconștiente.

Dolinele și fisurile scoarței se înmulțesc pe întreaga planetă, lucru ce devine deranjant, iar cele mai recente nu ne liniștesc cu nimic! Perfect circulară, a apărut într-o casă chiar sub patul proprietarului casei. Treziți de sunetul unei explozii puternice, locuitorii din suburbiile nordice ale orașului Guatemala City au crezut la început că a fost explozia unei butelii de gaz. În dimineața următoare au putut vedea ca în realitate este vorba de o gaura adâncă a apărut sub patul unui locuitor, în timp ce dormea.

Sursa  lesmoutonsenrages.fr

Astfel de eveniment au avut loc și la noi, la Galați, și în alte locuri din Moldova. Chiar dacă  în satul Cârligei: pământul a „înghiţit“ o casă, urmare a  unor alunecări de teren, avem tot mai mult de a face cu mișcări necontrolate ale scoarței terestre, acestea sigur urmare ale unor activități inconștiente din trecutul apropiat.
Localnicii din Izvoarele, Galaţi, terorizaţi de urletul care se aude din adâncuri: «Aşteptăm să ne înghită pământul»

Iata o dolina aparuta in casa unui locuitor din Guatemala City

Iata o dolina aparuta in casa unui locuitor din Guatemala City

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte