Printese! Hai să ne jucăm cu ele

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
 Printese!  Hai să ne jucăm cu ele! Da clic şi colorează şi tu imaginea

Printese! Hai să ne jucăm cu ele! Da clic şi colorează şi tu imaginea

Printese! Hai să ne jucăm cu ele!

Dezvoltarea intelectuală a micuţilor porneşte din leagăn trecând prin mai multe etape până ajunge la carți de colorat. O tehnică mai noua care  prinde rădăcini este tehnica colorării online a personajelor de basm. Prinţesele sunt unul din subiectele preferate ale poveştilor pentru copii aşa că există o serie de   JOCURI DE COLORAT PRINTESE  pe internet.

Colorarea de către copii a diferitelor personaje ajută atât pe educatori cât si pe părinti să vadă evoluţia copilului, dar şi să îl ajute să se joace. Jocurile de pe site-ul care  care găzduieşte si secțiunea cu prințese de colorat este unul care oferă multe astfel de jocuri.

Online cum sunt aceste jocuri este o metodă interesanta de folosire a imaginației. Să luăm exemplu  ALICE IN WONDERLAND, joc de colorat. Printr-o singură apăsare pe butonul mausului îi colorezi fața, sau ciupercile, sau….. Dacă nu îi place culoare copilului sau părintele crede că este inadecvată pentru obiectul respectiv îl poate sfătui pe copil să o schimbe, fără a mai apăra la radieră. Un alt avantaj al acestor jocuri de colorat este că mititelul se familiarizează cu mausul si calculatorul.

Iată cât de uşor şi frumos este prezentat acest joc: “Alice a ajuns în țara minunilor și vrea ca tu sa o readuci la viata folosind cele mai frumoase culori din acest joc de colorat!  Sa nu uiți sa iți salvezi desenul colorat, ca sa te poți lauda la toți prietenii tai de pe facebook”

Printese! Hai să ne jucăm cu ele

Şi  celelalte jocuri sunt la fel de atractive:  Coloreaz-o pe cenușăreasa, colorează nunta prințesei Anna cu Kristoff, Colorează palatul si prințesa, Mica Sirena şi Printul cel Frumos. Sunt si multe altele dar ar trebui să vizitati adresa indicată mai sus ca să alegeti ce vreti. Educaţia este cea care formează noua generaţie aşa că un climat sănătos formează o generaţie sănătoasă.

Colorarea desenelor este o metodă verificată îndelung. De fapt şi diferite teste pentru oamenii maturi sunt bazate pe desene şi culori. Evident că trebuie să vizitezi şi tu alături de cei mici şi dragi aceste pagini cu desene!

Printese! Hai să ne jucăm cu ele

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.