Cabinet stomatologic la Clinica Trident

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cabinet stomatologic la Clinica Trident

Cabinet stomatologic la Clinica Trident

De curând, mergând printr-o librărie, am răsfoit o carte interesanta despre stomatologie. Dr. Florin Lăzărescu medic coordonator al clinicii Trident, editeaza impreuna cu Societatea de Stomatologie Estetica din Romania cel mai important volum de estetica dentara din Romania – cartea “Incursiune in Estetica dentara”. La redactarea ei au contribuit şi  6 medici stomatologi (coautori) medici ce fac parte din echipa  de la Clinica Dentara Trident. Cartea este  intitulată Incursiune în estetica Dentară (Comprehensice Esthetic Dentistry) şi este un  manual de estetică dentară. Cartea mi-a intrat din întâmplare în mână şi am văzut că era și în limba engleză și a apărut la editura Quintessence Publishing.

Pentru un profan ca mine cartea nu prezenta un interes prea mare în ceea ce privește achiziționarea ei. Mi-a tras privirea chipul fermecător al actriţei Ada Condeescu care a  debutat în filmul “Eu când vreau să fluier, fluier” în 2010.

Mergeam la  cabinet stomatologic pentru o intervenție şi mai pierdeam timpul prin oraş până la ora stabilită.  După ce m-am întors acasă am cautat pe internet informaţii despre doctorul Florin Lăzărescu. Aşa am aflat că este este imaginea Blend-a-med. Atunci am aflat mai multe despre Clinica Trident, o unitate modernă în care îţi poţi reface dantura distrusă fie de un accident fie de o boală.

Problemele mele stomatologice sunt destul de grave aşa că am căutat informații despre clinică și am decis să mă programez pentru un consult la un cabinet stomatologic de la ei. Am sunat la 0726 ZAMBET   şi m-am programat.

De la curățenia care m-a întâmpinat de la intrare până la tratamentul nedureros pe care l-am suferit a fost parcă o călătorie într-un film SF.

Faţă de cabinetul stomatologic unde fusesem înainte aici este ceva incredibil. Aici ai si multe avantaje cum ar fi carduri de fidelitate, plata în șase rate, etc.  Principalul lucru pe care îl câștigi este încrederea în tratamentul stomatologic, dispare frica de instrumentarul medical caracteristic, de multe ori intervențiile făcându-se cu bisturiu cu lasser.

Voi încheia cu aceste frumoase cuvinte adoptate ca un crez  dse clinica Trident: “Sănătatea nu este o industrie ! Este principala noastră preocupare în calitate de doctori şi oameni în același timp.”

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.