Spectra, vezi ce este

1
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Spectra! Vezi ce este

Spectra! Vezi ce este

Încă nu am copii. Sunt tânără şi mi-i doresc din suflet. De ştiut cum se fac copiii ştie toată lumea. Problema că nu toată lumea ştie să îi crească. Vreau să am copii sănătoşi, deştepţi şi frumoşi! Cine nu îşi doreşte aşa ceva!!!!?

După naştere începe educaţia şi formarea caracterului unui copil. Pentru că este perioada în care copilul mănâncă, doarme, plânge, mănâncă, doarme şi tot aşa mai departe trebuie ca el să aibă o alimentaţie sănătoasă. Hrănit cu lapte matern, copilul are şanse de a se dezvolta armonios, are şanse să devină  mai rezistent la boli, are şanse să fie sănătos.

Pentru că alăptarea de la sânul mamei a devenit mai dificilă, oamenii de ştiinţă au creat tot felul de dispozitive cum ar fi pompele de sân, cele mai cunoscute fiind cele din brandul Spectra. Ştiţi care sunt avantajele lor? Vi le spun eu:

  1. Hrănirea cu lapte matern a bebelușilor născuți prematur;
  2. Stimularea lactației;
  3. Stocarea laptelui;
  4. Hrănirea cu lapte matern a bebelușilor cu probleme de atașare la sân;
  5. Extragerea laptelui în exces pentru golirea sânilor.

 

Hai să le luăm pe rând! Bebeluşii născuţi prematur stau în incubatoare şi sunt hrăniţi cu biberonul. Ei nu pot să se hrănească direct de la sânul mamei, dar laptele matern îi întăreşte.

Bebeluşii în primele zile de viaţă mănâncă mai puţin, iar acest lucru poate duce la scăderea cantităţii de lapte produs de mamă. Când vor avea nevoie mai târziu de o cantitate mai mare, mama nu va avea de unde sa îl ofere. Această metodă păstrează un  debit uniform de lapte.

Timpurile de azi impun un ritm alert în care mamele cu job-uuri nu mai pot fi prezente lângă bebeluși. Laptele sau, colectat cu ajutorul pompelor de sân, poate fi o masa sănătoasa oricând pe parcursul zilei.

 

Despre celelalte avantaje nu mai vorbesc pentru că aş vrea să vă prezint pompele duble pentru sân, Spectra, o gamă variată de pompe electrice duble pentru mamele care alăptează, ajutându-le pe acestea să extragă cât mai mult lapte într-un timp cât mai scurt.

Dintre pompele prezentate de Spectra am văzut o pompa 9+, o pompa dedicată mamelor dinamice care alăptează. Este un model foarte ușor (239g) şi datorită dimensiunilor reduse 112x 72×47 mm poate încăpea ușor in orice poșetă

Un alt avantaj, de fapt caracteristic tuturor pompelor din brandul Spectra este faptul o putem considera puternică si totuși delicata (10 nivele de de reglare a vacuumului pana la 280 mmHG în funcție de preferințele fiecărei mame)

O alta soluție comoda pe care am găsit-o la ei este Spectra S2, soluție ideala pentru colectare şi stocare.

Acestea sunt numai doua dintre modelele pe care le-as folosi, acum dar si în viitorul nu prea îndepărtat.

A voastră Elena

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Un comentariu

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.