Concurs cu premii! Citiţi aici!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Concurs Istanbul

Concurs Istanbul

Ieri am primit un mail de la un prieten care ma indemna sa mergem împreună în vacanţă. Pentru că mi s-a părut interesant îl voi publica mai jos ca si voi sa aflati despre un concurs interesant ce te poate duce la Istanbul. Spre deosebire de prietenul meu eu am făcut rezervare de bilete pentru vacanţă încă  din ianuarie si sunt asigurat.

Salut. Dacă nu ai rezervat deja bilete de vacanță te sfătuiesc să citești cele de mai jos şi poate mergem împreuna în vacantă.

“Vara aceasta am omis rezervarea din timp, a unor bilete de vacanta. Am început căutările  şi am ajuns la Aerolines. Aici m-a atras şi  Concursul Aerolines cu premiu un citybreak la Istanbul, dar şi faptul că poţi face şi Rezervari bilete de avion prin Aerolines.ro  la un preţ rezonabil, mult mai scăzut ca în alte cazuri.

Concursul nu este condiționat de cumpărarea unui bilet, ci trebuie doar sa te înscrii  urmărind pașii indicați de organizator urmărind pagina de facebook şi respectând regulamentul. Premiile le vedeţi mai jos:

  • a. City Break 2 nopți în Istanbul pentru 2 persoane, transport avion si cazare cu mic dejun în camera dubla incluse, oricând în intervalul 01 sep 2015 – 15 dec 2015, hotel Timeks 3*
  • b. Un set de 3 trollere de voiaj, de cabina.
  • c. Un voucher valoric in valoare de 300 ron care poate fi folosit la orice achiziție de bilete avion din cadrul rețelei Eurolines Romania/TUI Travel Center.

 Ei bine eu m-am gândit bine şi am ales să călătoresc cu ei dar m-am înscris și în concurs. Poate merg şi la iarnă la Istanbul! Am ales Aerolines pentru că este deja o companie cu experienţă. Căutând informații despre ei am aflat că sunt o companie care ofera zboruri dar şi servicii turistice de calitate, aşa cum am văzut că îţi plac şi ţie. Vino macar la concurs.

Pentru că un concurs organizat corect, ofera o şansă de câştig fiecărui participant  m-am hotărât şi m-am înscris. Am citit regulamentul şi senzația de corectitudine mi-a fost întărita. Ca sa vadă prietenul meu ca sunt interesat mai demult de Aerolines îl invit să citească și  Italia cu Aerolines.ro  ,  Amsterdam cu Aerolines.ro,  Paris! Am fost acolo!!! 

Daca voi câștiga voi putea scrie şi despre Istanbul.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.