Rochii pentru toamna aceasta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Rochii pentru toamna  aceasta Rochie Adela

Rochii pentru toamna aceasta. Rochie Adela

Am descoperit colectia de rochii elegante la Helenboutique.ro cu totul întâmplator. Căutam să cumpăr o rochie deosebita pentru o ocazie asemenea. Am găsit acest magazin online.

După ce am găsit site-ul am încercat să mă hotărăsc asupra unei rochii. Treabă grea ținând seama de diversitatea de oferte.

După mai multe încercări am decis sa cumpăr Rochia Adela, mai ales că evenimentul pentru care mi-o doresc va avea loc la toamna, în noiembrie

Rochia Adela este rochie lunga tip sirena din catifea și dantela. Decolteul adânc în forma de V este completat  de celalalt decolteu adânc, din spate croit în dantela fină. Ambele sunt bordurate de o dantelă îngusta ce îi da un plus de frumuseţe şi distncţie.

Dantela are o compoziție mixtă: 50% bbc, 10% elastan, 40% polyamid, ca și catifeaua (70%bbc, 20% licra, 10% vâscoza) care constituie restul rochiei. După cum spune producătorul, “Rochia Adela este o rochie deosebit de eleganta și fina,care se potrivește perfect unui eveniment în perioada mai răcoroasă a anului.” 

Am decis asupra rochiei aşa că am comandat-o. Am primit-o în 24 de ore cu un curier rapid. Din nerăbdare am deschis imediat pachetul şi am pus-o pe umeraș să o privesc. Era exact ca cea de pe site, numai că lipsea trupul din ea. Am îmbrăcat-o şi m-am simţit alta. Mângâierea catifelei mi-a dat senzații ciudate. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că îmi venea ca turnată, lucru rar cu rochii pe care le cumperi fără probă. De fapt când m-am privit în oglindă am înțeles că rochia mi se potriveşte, că rochia este pentru mine.

Trebuie să mai adaug ceva HelenBoutique iți ofera garanția satisfacției! Retur flexibil si simplu in 4 pasi: -Anunță intenția de retur telefonic la0766985985 sau prin e-mail la contact@helenboutique.ro. Produsul trebuie să aibe  eticheta in original, factura si este ambalat corespunzator. Se trimite coletul prin posta sau curier rapid pe adresa afișată pe site: www.helenboutique.ro şi apoi Spune-ne ce iti doresti in schimbul returului.  Din fericire eu nu am avut nevoie să folosesc aceasta facilitate

Citiți și Helen Boutique profesioniştii modei 

Adela

O bună prietenă m-a rugat să o las să publice pe site-ul meu impresiile sale despre site-ul HelenBoutique, lucru ce l-am acceptat cu mare bucurie şi aţi văzut ce a ieşit. Multumesc Adela

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.