Led de la Magic Led soluția viitorului!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Led de la Magic Led soluția viitorului!

Led de la Magic Led soluția viitorului!

Am cumpărat o veioza cu bec led E14 . Vreți să știți de ce? Citiți mai departe

Led de la Magic Led soluția viitorului!

De la arcul electric al lui  Humphry Davy, care prin  1805  a fost în măsură să demonstreze în faţa Societăţi Regale din Londra o formă timpurie de lumină incandescentă, un arc electric creat între două tije cărbune, până în 2015 au trecut 220 de ani. În mileniul nostru economisirea energiei a devenit un ţel major.

Pentru ca iluminatul artificial este răspândit pe tot globul cercetătorii și-au îndreptat atenția spre o economie de energie fara să afecteze calitatea iluminatului, calitatea vieţii, aşa că s-a ajuns de la becul cu incandescenta la becul cu Led. Spre deosebire de becurile cu vapori de mercur, lămpile cu Led sunt total lipsite de pericol. În cazul în care o lampă cu vapori de mercur se sparge o persoană aflata în apropiere poate inhala vaporii de mercur, pe când la cele cu Led nu exista acest pericol.

Acum să vorbim și despre aceste becuri. O lampă cu led care consumă mult mai puțin decât un bec cu incandescentă. Pentru a fi eficienta  lumina emanata un bec fie data de raportul dintre wati si lumeni ,  de cel putin 80.

Iata și un tabel de comparație între becuri cu incandescenta și becuri cu led

Tip Putere Intensitate luminoasa Echivalent bulb incandescent
Bec Incandescent -220 V  AC   25 w  220 lm
Bec Incandescent -220 V  AC   40w  420 lm
Bec Incandescent -220 V  AC   60w  710 lm
Bec Incandescent -220 V  AC 100w 1360 lm
Bec economic 220V AC       8 w 400 lm   ̴ 40 w
Bec economic 220V AC     12 w 600 lm   ̴ 60 w
Bec economic 220V AC     15 w  900 lm   ̴ 75 w
Bec economic 220V AC     21 w 1200 lm   ̴ 100w

Cu cât randamentul luminos este mai mare, cu atât becul este mai eficient. Becurile incandescente ating numai 12 lm/W iar cele cu halogen 20 lm/W. Majoritatea becurilor economice ating intre 40 si 50 lm/W. Soluțiile de iluminare cu LED depășesc randamentul luminos de 160 lm/W.(Ex. Neoanele cu LED). Aceste date prezentate succint nu sunt altceva decât un îndemn de a vă gândi la viitorul planetei. Informații mai puteți găsi și pe pagina de facebook Magic Led 

 Poate ma veți întreba de ce să cumpărăm de la Magic led. Ei ofera un card de fidelitate în baza căruia ai preturi avantajoase pentru fiecare produs. Produsele vândute sunt atât de performante încât poți avea reduceri de consum până la 90%. iar garanția produselor este de 3 ani.

Citește si: Magic Led si iluminatul ecologic , dar privește și imaginile de mai jos

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte