Anunturi cu www.preturi-anunturi-ziare.ro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Anunturi in ziarul Evenimentul Zilei

Anunturi in ziarul Evenimentul Zilei

Un prieten m-a rugat într-o zi sa îl ajut cu vânzarea unei case ce o avea la ţară.  Am mers să fac fotografii şi apoi am conceput un anunț ce l-am postat pe site-ul meu. Atât anunțul o perioada destul de mare pe site. Au sunat câțiva mai mult din curiozitate si amuzament decât pentru a cumpăra proprietatea.

Din una în alta am dat peste site-ul www.preturi-anunturi-ziare.ro. Am vrut săvăd si preturi anunturi ziare  pentru a-i propune prietenului meu să publice acolo.

Am deschis site-ul şi am început sa caut o varianta optimă pentru a face acest lucru. Am fost tentat de pret pentru anunt in evenimentul.

Cum am ajuns la ei? Am intrat pe site-ul amintit nai sus și am selectat mai multe ziare. am ajuns sa ma hotărăsc la Evenimentul. De ce?  Pentru că aceştia au preţuri concurenţiale. Cu numai 50 de lei publici patru annaturi cu plata si unul gratuit   în 63 de situri. Aşa rază de vizibilitate devine foarte mare,  iar şansele de a găsi cumpărători sunt crescute.

De fapt a doua zi după apariţia anunţului prietenul meu a primit numeroase telefoane şi în urma acestora a reuşit să vândă proprietatea la un preţ frumos. A avut de unde să aleagă pentru că au fost multe oferte.

www.preturi-anunturi-ziare.ro,  Site-ul cu publicitate sigura

www.preturi-anunturi-ziare.ro Site-ul cu publicitate sigura

Cu Anunţuri ziare punct ochit, punct lovit!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.