Financial Experts: servicii contabilitate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Financial Experts: servicii contabilitate

Financial Experts: servicii contabilitate

Serviciile de contabilitate primara pentru firme din Bucuresti au deja o soluţie : financialexperts.ro

Contabilitatea primară este o activitate contabila care sufera modificări, datorită deselor schimbări legislative. În primul rând pentru a face acest lucru trebuie sa studiezi în permanență legislaţia şi să fii la curent cu toate noutăţile.

Firma Financial Experts oferă servicii de contabilitate diverse: servicii contabilitate, înființări firme, consultanta, audit financiar,  controlling financiar şi fonduri europene.

Servicii de evidenţă contabilă sunt oferite firmelor începând cu câțiva angajați până la multinaționale (Big4).

Această evidență se referă la  asistenta în organizarea activității de evidenţă contabilă, a politicilor si procedurilor contabile, consiliere în redactarea și păstrarea evidentei documentelor contabile primare conform normelor legale, înregistrarea documentelor primare pe articole contabile şi multe alte servicii de contabilitate, inclusiv prezenţa specialiştilor firmei în timpul controalelor financiar contabile.

Evidenţa contabilă primară pare simplă la prima vedere. Ea constituie baza contabilității într-o firmă. În mare este vorba despre intrări în evidenţa unei unitati și distribuirea lor pe conturi separate după normele actuale. Se ocupă de salarizare până la un anumit nivel și de alte aspecte contabile. De fapt evidenta primara  este întreagă activitate contabila  care se încheie prin balanţa contabilă lunară şi bilanțul trimestrial şi anual, ultimele două nefăcând parte din contabilitatea primară.

Sintetizând mai mult putem spune că la contabilitatea primară este vorba de:

– contabilitatea registrului de casa;
– contabilitatea notelor de intrare-recepție (nir-uri);
– întocmirea deconturilor de cheltuieli;
– întocmirea facturilor care trebuie emise de către client (facturare);
– întocmirea de dispoziții de plata/încasare către casierie;
– completarea de chitanțe, cecuri, ordine de plata, foi de vărsământ;
– întocmirea de state de plata, pontaje; toate acestea fiind oferite de profesioniştii de la Financial Experts

La un IMM un contabil, dacă patronul crede îi este util în altă parte o anumita perioada, îl folosește acolo. În acest fel se aglomerează lucrări și la un moment dat contabilul respectiv este depășit de volumul acestora. La  Financial Experts nu se poate întâmpla acest lucru.

În activitatea Financial Experts nu sunt numai servicii de evidenţă primară ci şi cele de salarizare a personalului, dar şi sevicii de recrutare a personalului de specialitate (contabil) pentru firmele ce doresc să aibă contabil propriu.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.