E SECURITIES Romania piață de viitor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
 E-SECURITIES Romania

E-SECURITIES Romania

La sfârșitul lui aprilie am fost la târgul de joburi organizat de Hipo, la Sala Palatului din Bucuresti. Aici mi-a atras atenția e-securities romania, Business Introducer pentru Stock.com. Eu venisem pentru a mă interesa de oferta de locuri de muncă, dar am descoperit o activitatea nouă pe piaţa de capital românească:Business Introducer.

 Pe scurt, un business introducer, este acea persoana sau companie care ofera sfaturi investitorilor, dar nu se ocupa de tranzacțiile acestora. Sarcina de a executa tranzacția este delegata unei alte companii. La final Business Introducer-ul si compania care se ocupa de tranzacții împart comisionul

 E SECURITIES Romania este Business Introducer pentru Stock.com, ­singurul brand al Leadcapital Markets Ltd.

Cu ajutorul esecurities, clienții au acces la toate facilitățile oferite de Stock.com, începând de la platformele moderne de tranzacționare (Meta Trader4, Sirix Web trader, Mobile Trader), în peste 10 limbi, analize financiare de ultima ora, suport și sprijinul departamentului de Retenție, 24/24.

Practic E Securities Romania  urmărește sa faciliteze tranzacționarea unde, atât novicii în domeniu cât și cei care au luat deja contact cu aceasta lume, pot să exerseze și să își îmbunătățească abilitățile de tranzacționare, în timp ei putând sa își sporească profiturile. Iată  un alt articol despre esecurities care vă ajută să înțelegeți mai bine ce este acesta.

Trader-ii E SECURITIES sunt protejați de legile europene care guvernează instituțiile financiare, de către autoritățile care funcționează în fiecare țară, iar depozitele lor se supun regulamentului relevant de pe piețele pe care operează.  În acest sens, clienții site-ului  au siguranța și transparenta experienței de tranzacționare şi pot pot beneficia  de un mediu optim pentru acest lucru. Pentru clientii E SECURITIES Romania este esenţial că limba română este una din cele 10 limbi ale site-ului.

Mulţi se vor întreba: cine poate folosi serviciile oferite de e-securities. Răspunsul este : atât clienții instituționali cât și clienții de retail. Echipa companiei va fi în permanentă legătură cu traderii care executa în fapt operațiunea de tranzacționare.

Întotdeauna informația a fost cheia succesului în afaceri. Pe piața de afaceri au loc schimburi cu o viteză deosebită, aşa că toţi cei ce vor să lucreze în acest domeniu trebuie să beneficieze de viteză în obținerea informaţiilor. E-securities Romania oferă acest lucru clienților săi. Astfel ei realizează o economie de timp considerabilă şi şanse de câştig mărite.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.