Chronax audit finaciar

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Chronax audit finaciar

Chronax audit finaciar

Despre firma de audit financiar contabil Chronax nu auzisem şi nu știam mai nimic. Soarta a făcut în aşa fel ca un prieten care nu vorbeşte  deloc limba română, iar engleza sa era şi ea precară, să moştenească o investiție a unui unchi al său în România. Era interesat asupra datelor firmei, care, de la decesul unchiului până la preluarea de el a afacerii a mers cam în “bătaia vântului”. Era absolut necesar acest audit pentru că informațiile de pe net erau insuficiente. Firma care i-a fost recomandată să facă auditul a fost Chronax. Prietenul meu m-a rugat să îi fac o prezentare generală a firmei în limba sa.

Pentru mine necesitatea de a sintetiza aceste lucruri a fost o mare greutate pentru că nu am nici o pregătire în acest domeniu. Aşa am aflat că «“Auditul financiar reprezintă activitatea de examinare, în vederea exprimării de către auditori a unei opinii asupra situaţiilor financiare, în conformitate cu Standardele internaționale de audit financiar ale Federaţiei Internaţionale a Contabililor (IFAC)” – Definiţie dată de Camera Auditorilor Financiari din România.»

 Am aflat şi că se pot contracta servicii cu abonament şi fără abonament. La Chronax s-a constituit o echipă care consiliază gratuit pe cei interesați  în definirea și abordarea nevoilor specifice. Abia după aceea se poate trece la încheierea unui contract între părțile interesate.  O bilă albă pentru Chronax.

Serviciile cu abonament se pot achiziţiona ca :  servicii long term şi  servicii short term. Serviciile fără abonament sunt servicii directe şi servicii conexe. Firma Chronax are o echipă de profesionişti cu experienţă. Iată cine sunt aceştia:

  1.  MARIUS FOCSA  Membru al Baroului Bucuresti,
  2. Andrei Murariu, Avocat și doctor în drept,
  3. Valentina Guguianu, profesor de expertiza contabila judiciara
  4. Nicoleta Costache • Management financiar • Asistență contabilă • Consultanță fiscal
  5. Marina Simona Stan,  Management Resurse Umane
  6. Silvia Bogdan, Senior Manager al departamentului de Asistenţă Fiscală

Într-o simulare pe care am făcut-o de potențial client am constata că echipa a răspuns prompt solicitărilor mele, cu amabilitate şi chiar am învățat multe lucruri interesante pe care i le voi prezenta prietenului meu în raportul ce urmează să i-l înaintez.

Singura deficicienţă a lor este că singurele limbi folosite pe site sunt Româna şi Engleza. Dar nu-i nimic aşa mă pot angaja traducător la firma prietenului meu. 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.