Artrita şi ORMUS Piure

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Artrita şi ORMUS Piure

Artrita şi ORMUS Piure

Artrita ce și de câte feluri este?  In functie de zona afectata, artrita este de mai multe feluri: Artrită reumatoidă, Artrita psoriazica, Artrita infecțioasă, Artrită septică, Artrită juvenilă şi Artrită reactiva.

Artrita este o inflamație a unei articulații. Este o eroziune, o deteriorare treptata a cartilajului care acoperă osul unei articulații ce începe sa se uzeze; apare odată cu înaintarea în vârstă, după o lovitura sau la sportivi. În urma acestui proces, osul de dedesubt începe sa se îngroașe si sa se deformeze și astfel nu mai permite o flexibilitate normala în articulația respectiva. Artrita se manifestă prin  în mod variabil de cele 5 semne celsiene: durere, tumefacție, temperatură locală crescută, înroșirea tegumentelor periarticulare și limitarea funcției articulației implicate.

Mă veţi întreba ce am eu cu descrierea artritei, mai ales că nu sunt medic.  Ei bine, am avut o rudă care suferea de artrită reactivă, iar tratamentele medicamentoase nu au avut efectul scontat, ba mai deloc.

Atunci a citit şi găsit pe internet despre Ormus sau “hrana zeilor”. Cum încercarea moarte n’are a zis ca ar trebui sa încerce  şi cu Ormus Pure, care este cel mai pur produs ORMUS  si printre cele mai concentrate din lume deoarece nu conține adaosuri, este recoltat, derivat si extras din apa termala sărată din lacurile vulcanice de altitudine de pe Platoul Tibetan (versantul estic al munților Himalaya).

După 2 luni de tratament a început să simtă o îmbunătăţire a stării de sănătate, iar la 6 luni au dispărut complet durerile, lucru ce are efect si astăzi la peste un an de la terminarea tratamentului cu Ormus pure.

Achiziționarea de pe site-ul Ormus a produselor este un avantaj. De ce? Aici sunt preţuri mai scăzute, mereu se găsesc produse la preţuri reduse, iar pentru cure mai îndelungate sunt oferte speciale de preţ.

Produsele de la Ormus  sunt extracte din minerale care au efecte benefice asupra organismului nostru. Ele ne ajută în lupta cu anumite boli, dar are şi efect preventiv şi ne tine departe de multe afecțiuni nedorite.  Din ceea ce am citit pe diferite forumuri opiniile  consumatorilor de ORMUS  acesta are un efect de vindecare în multe boli. Artrita este una din bolile care se vindecă destul de greu, îmbunatățirile fiind considerabile, dar numai prin cure ce trebuiesc repetate la intervale regulate. Ei bine, ruda mea nu a mai repetat tratamentul şi totuşi se simte în continuare foarte bine.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte