Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

Discursul doamnei Sahra Wagenknecht ,vicepreședinta Partidului Stângii din Germania, ținut în fata Parlamentului German, Bundestag, a fost unul care a a scos la iveala ceea ce lumea știa dar nu avea curajul sa îi spună în fața celei supranumită  Kaiserina Merckel. Discursul a avut loc pe 26 noiembrie 2014.

Iată acest discurs:

Ne dați impresia ca exista ceva, doamna Merkel, pe care îl considerați mult mai important, decât interesul intreprinderilor germane,anume interesul guvernului american si intreprinderilor americane!

În discursul dvstră de la Sidney, doamna Merkel, v-ați indignat teribil ca la 25 de ani de la căderea zidului Berlinului, mai persistă încă mentalitatea unor “sfere de influenţă” care subminează dreptul International¹. „Cine şi-ar fi  imaginat ca va fi posibil” aţi exclamat dvstra.

Această atitudine ridică unele interogaţii: „doamna Merkel pe ce lume trăiţi? Unde aţi fost în Ultimii 25 de ani? Unde eraţi când SUA au subminat dreptul internaţional în Irak, în scopul extinderii sferei lor de influenţă asupra petrolului irakian ? Unde erați când Statele Unite au subminat dreptul internațional în Afganistan şi încă o fac cu ajutorul Germaniei? Unde eraţi când Libia a fost bombardată sau „opoziţia siriană” a fost înarmată şi subordonată Statului Islamic?”

Aceste acţiuni vi se par a fi în concordanţă cu „Dreptul Internaţional”? Bineînţeles că aceasta nu are de-a face cu „sferele de influenţă”!!!

Pentru cultura dvstra generală Vă recomand să citiți pe Zbigniew Brzezinski, celş care a fost câteva decenii ideologul politici externe americane.

Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

Aceasta lucrare profetică, scrisă în 1997 se intitulează :”Marele Eşicher- întâietatea Americii şi imperativele sale geostrategice”.

Veţi afla citind aceasta lucrare că pentru Europa, Brzeziński pleda pentru o lărgire decisivă a NATO spre Est, mai întâi în Europa Centrală, apoi spre sud în ţările baltice, terminând cu Ucraina.

Autorul acestei viziuni expansioniste spune lucrurilor pe nume: …”Fiecare etapă de expansiune a NATO, lărgește automat sfera de influenţă a SUA” Aceasta este vechea şi neîntrerupta tactică SUA a sferelor de influenţă, aplicată neîncetat şi cu succes, iar dvstră nu aţi remarcat niciodată, chiar niciodată doamna Merckel!!!??? Aş spune că din contră, dvstră aparţineţi celor care au colaborat  la transpunerea acestor proiecte în Europa! Sunteţi unul dintre vasalii desemnați în notele lui Brzeziński pentru aplicarea fidelă a acestor strategii.

Aici președintele de ședință încearcă să o tempereze pe doamna Sahra Wagenknecht

Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

…Eu vorbeam de Brzeziński, de lărgirea NATO spre Est şi politica germană.

Doamnă Merkel aţi reuşit să reinstauraţi „războiul rece” cu Rusia, să poluaţi climatul politic şi să puneţi în pericol pacea în Europa. Sunteţi promotoarea unui război economic pervers care dăunează în special economiei germane dar şi europene. Când scânciţi despre „sferele de influenţă” nu vă pasă de scăderea drastică a comenzilor pentru firmele germane şi nu suportaţi dvstră personal consecinţele nefaste a deciziilor luate. Pretindeţi că ne avertizați despre incendiu, dar sunteți printre piromani. Escaladele verbale au precedat întotdeauna războaiele. Asta v-a spus Hans-Dietrich Genscher, după discursul dvstră incendiar de la Sidney.

Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

Nu exprim aici nici o admiraţie pentru Putin, pentru capitalismul rus şi oligarhii săi, dar o diplomaţie competentă trebuie să ia în serios şi interesele partenerilor, nu sa le ignore şi să le respingă apriori. Faceţi abstracţie că Mihail Gorbaciov şi Helmut Khol avertizează cu un discurs aproape identic că fără in parteneriat germano-rus stabilitatea în Europa este imposibilă.

Fostul preşedinte al SPDPlatzec a subliniat şi el că în ultima perioadă a crescut comerţul între SUA şi Rusia, concomitent cu scăderea între SUA şi UE, Germania în special.Iritaţi de aceste reproşuri cei de la CDU au încercat să-l ponegrească pe dl. Platzec şi alte persoane etichetate „fani Putin”. În loc să promovaţi dialogul încurajaţi ignoranţa şi reaua credinţă. În Ucraina încurajaţi un regim care are în funcțiile importante din poliţie şi securitate nazişti declaraţi. Preşedintele  Poroşenko vorbeşte de „război total”! El a blocat toate plățile pensionarilor şi spitalelor din estul Ucrainei, iar Yatsenyuk   prim-ministrul îi numeşte „monştri care trebuie distruşi”.

Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

În loc să colaboraţi cu aceste elemente declasate, asiguraţi Germaniei o politică externă realistă care să garanteze securitatea  şi pacea  în Europa  şi nu aplicarea instrucţiunilor de la Washington. În acest an care marchează 100 de ani de la primul război mondial şi 75 de la cel de-al doilea ar trebui cu extremă prudenţă şi înţelepciune să vă amintiţi de fraza lui Willi Brandt: „Războiul nu este ultimul argument rezonabil ci este ultimul argument stupid”! Războiul nu trebuie utilizat drept mijloc politic dnă Merkel! Deci ar fi rezonabil să renunțați cu diplomație la aceste sancțiuni și dacă în SPD sunt voci care reclamă o politică externă de bun simț de la Helmut Schmidt la Mathias Platzec, nu desconsiderați doamnă Merkel partenerii de coaliție. Nu vă jucați cu focul!

Reafirm că ați epuizat toate „cărțile” de destindere politică şi conduceţi Europa într-un război rece, pe marginea prăpastiei, pentru că nu aveţi curajul să vă opuneţi dictatelor SUA şi nu cred ca aveţi de ce să fiţi mândră de această atitudine. Cetăţenii Germaniei merită o politică corectă, care să promoveze cu consecvenţă prosperitatea şi o politică cordială cu toţi partenerii noștri europeni.

Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

¹Astfel este scos în evidenta spiritul dictatorial pe care l-a adoptat  Germania si madama Merkel in ultimii ani.

Vizionati si acest clip anexat declaratiei din Bundestag

Kaiserina Merkel facuta KO in Bundestag

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.