Evenimentul Zilei. Cum publici un anunt!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Evenimentul Zilei. Cum publici un anunt

Evenimentul Zilei. Cum publici un anunț

Multă lume are nevoie de publicarea unor anunțuri de mică publicitate, la secțiunea de pierderi a unui ziar. La prima vedere pare simplu dar când încerci să faci acest lucru vezi ca vine dificil, aşa că voi încerca să vă explic care este procedura mai ales ca si eu am trecut prin așa ceva.

În primul rând trebuie ales textul cu atenţie pentru ca sa da, niște informaţii utile, dar filtrate. De exemplu daca am pierdut permisul de conducere vom spune : ”Pierdut permis de conducere seria………etc. Îl declar nul.” Aceasta  fără a menționa adresa sau un număr de telefon. În cel mai rău caz daca vreţi să recuperaţi documentul puteți publica doar numărul de telefon. Infractorii de abia așteaptă să găsească o adresa pentru „a-şi face meseria”

Pentru anunt pierdere in Evenimentul Zilei este o cale uşoară pe internet .

Completezi textul anunțului în chenarul destinat acestui scop, stabilești data sau datele de apariţie şi apoi dai clic pe calculează iar apoi pe publică. Vei avea de completat câteva date de identificare şi apoi vei primi mesajul în care ești sfătuit sa plătești cu cardul bancar.

Pentru cei care nu au acces la internet exista posibilitatea de publicare anunt Evenimentul Zilei prin SMS. Şi în acest caz trebuie făcuta o socoteala pentru ca anunțurile nu pot depăși valoarea de 100 de lei.

Plata anunțului poate fi făcută prin SMS în rețelele Vodafone, Orange si Cosmote. Pentru aceasta trebuie să trimiteți 2 (doua) SMS-uri la numărul 7505 (6 €+TVA) cu textul PRESS si veți primi cate o parola pentru fiecare SMS. Valabil in rețelele Vodafone, Orange si Cosmote. Diferențele de preț sunt constituite de comisioanele acestei modalităţi de plata.

In rețeaua Vodafone sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri de informare-confirmare. Costul fiecărui sms de informare-confirmare este de 0.05eur/sms+tva. La costul serviciului in rețeaua Vodafone se adaugă 0.10 €/sms+tva. Primirea parolei in rețeaua Vodafone se face după expedierea mesajului DA.

Parola sau parolele primite se introduc OBLIGATORIU pe site-ul unde ați publicat anunțul la rubrica “Confirma plata prin SMS”: www.anunturi-evenimentul-zilei.ro/sms. In cazul in care întâmpinați probleme sunați imediat la 021.301.99.45 sau 0724.572.505 pentru asistenta.

ATENȚIE !!! De pe un număr de telefon se pot trimite maxim 2 SMS-uri lunar

Deşi pare un lucru extrem de ușor publicarea anunțurilor de mica publicitate necesita multa atenție și trebuie tratată cu multă seriozitate dacă vrem să avem rezultate din publicarea anunțului. Deci înainte de a trece la publicarea unui anunț citiți cu atenție cele scrise de mine aici dar şi pe site-ul Evenimentul Zilei

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.