Lovitura de stat eșuată de la Paris

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Lovitura de stat eșuată de  la Paris © Capture d'écran d'une vidéo youtube d'agenceinfolibre

Lovitura de stat eșuată de la Paris © Capture d’écran d’une vidéo youtube d’agenceinfolibre

Lovitura de stat eșuată, la Paris. Ce mi se pare ciudat la acest demers este ca deja era cunoscut de autorități care au fost informate chiar de organizatori

Clip Publicat pe 18 iun. 2015

Iată cum este descrisă acţiunea de Le Figaro   într-o relatare din 14 iulie 2015

Circa 300 de persoane, care au visat să ia puterea organizând o “lovitura de stat”, au manifestat, marti, la Paris la apelul organizaţie numită ” Mişcarea 14 iulie” majoritatea fiind reţinuţi, au declarat surse din poliție.

Adunare pestriță care susţine teorii complotiste, “Mișcarea 14 iulie” a lansat pe internet o chemare pentru a aduna în Place de la Concorde, în dimineața. Ei au dorit să câştige sprijinul armatei, care a marşăluit, la parada militară şi apoi s-a retras lângă Adunarea Națională.

Cei aproape 300 susținători ai acestei mișcări, unii purtând masca “Anonim”, s-au adunat la începutul acestei după-amieze, în liniște, în spatele Adunării Naționale, a declarat o sursă din cadrul poliției. Demonstranții au fost în jur de 500, potrivit site-ului agenceinfolibre site care relatează despre acţiunile mișcării. Ei au demonstrat, apoi la Paris în apropiere de Gare du Nord şi la Beaubourg unde “aproape 300 de persoane au fost arestate”, după-amiaza liniștit fără violențe, a declarat o sursă din cadrul poliției.

Mai multe despre originile organizatiei si scop le gasiti aici în www.lemonde

Este adevărat ca şi Franţa are probleme economice, dar de lipsurile si nemulțumirile romanilor, sau grecilor până la ceea ce vor sa facă membri acestui grup din Franţa și la motivația lor este o distanță ca de la Cer la Pământ.

Faptul ca în România nu apar astfel de apeluri pe internet este lăudabil, dar demonstrează şi capacitatea serviciilor secrete de a anihila din faşă orice tentativă. .  La noi lovituri se dau sus la guvern cu stângul în dreptul şi viceversa care te trimit la operații în Turcia.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.