Publicare anunț citație în ziarul Adevărul

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Publicare anunț citație în ziarul Adevărul

Publicare anunț citație în ziarul Adevărul

Publicare anunț citație în ziarul Adevărul

Nu este bine să ai de-a face cu justiția dar câteodată este nevoie si de așa ceva. Deunăzi am avut un proces cu cineva, care tot refuza să vină la procese. Atunci a trebuit să apelez şi la varianta de citare prin anunțuri în ziare. Aşa am văzut că este destul de dificil să publici daca nu ai mai făcut așa ceva. Am ales varianta publicare anunt citatie ziarul Adevarul. Cum spuneam inițial mi s-a părut greu să concep şi să public acest anunt citatii Adevarul. Am deschis site-ul la secțiunea de citații si am găsit tot ce trebuia sa știu, ba chiar mai multe. Iata un model de citatie pe care l-am folosit și eu, direct pe site

Publicare anunț citație în ziarul Adevărul

Citatii
NUMITUL ……………..cu ultimul domiciliu cunoscut in ……………., Str. ……………, nr. ……., bl. …….., sc. …., et. ….., ap. ……., sect. ……. este citat (chemat) in data de ………. Ora……… la Judecătoria ………..cu sediul in …………., Str. ………., nr. ………., sect. …….., Completul ……. camera ………. in calitate de parat in dosarul nr. ……………., pentru cauza………. reclamanta fiind ……..
După ce am terminat redactarea am pus anunțul în caseta destinata acestui scop si i-am dat Calculează Preț după ce am ales un număr de cinci apariții, la care am primit un bonus de una gratis şi alt bonus : Toate anunțurile publicate în ziarul Adevărul vor apărea GRATUIT si pe 63 de siteuri..
Pentru informații suplimentare  puteți contacta agenția  prin email, telefonic sau prin serviciul de Asistenta Online (IM: mediapress_advertising), în timpul orelor de program (L-V intre 09-18).

Urmând pașii indicați am cerut publicarea și am completat datele. Atenție ca la acest pas apar două variante: Persoană fizică şi persoană juridică. Eu am ales pe cel cu persoana fizică, pentru că despre asa ceva era vorba.

Ce a urmat a fost partea simplă pentru că am primit un mail de confirmare şi apoi a trebuit să plătesc publicarea.

Pentru că valoarea anunțului meu a fost mai mare de 100 lei nu l-am putut plăti prin SMS şi a trebuit să aleg una dintre variantele de mai jos

Posta Romana
Mandat On-Line & Mandat Poștal

Mandat ON-LINE – plata se poate face către Fota Elisabeta, Oficiul Poștal 53, București.

Mandat POSTAL – plata se face către S.C. Mediapress Advertising SRL, cont bancar RO28 BACX 0000 0000 2795 7250 deschis la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Unirii.

Pentru ambele modalități trebuie scris OBLIGATORIU numărul citației pentru care se face plata.

mai există şi varianta de Plata prin Banca care se  poate efectua prin ordin de plata pentru beneficiarul: S.C. Mediapress Advertising SRL în contul bancar cu numărul RO28 BACX 0000 0000 2795 7250 deschis la Unicredit Tiriac Bank, Sucursala Unirii.

Eu v-am povestit cum am procedat eu. Dvstră poate vă va fi mai uşor!

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte