Ce mai citim

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Am avut ocazia sa va spun in articolele precedente cat este de important scrisul si daca suntem pusi in momentul in care vrem sa citim ar trebui sa fim atat de concentrati incat sa avem incredere in ceea ce facem. Si daca tot avem incredere, sa stiti ca, ce poate fi mai bun decat sa citim o carte de care toata lumea are nevoie, dar pe care majoritatea o ignora?

Asa este, biblia. Imi aduc aminte ca, inca de cand eram mic, citeam biblia pentru ca si religia are locul ei in vietile noastre. Si daca avem incredere ca ne putem schimba cu acest lucru, atunci cu siguranta asa se va si intampla. Iar astazi vreau sa va spun ca atunci cand voi fi tata, voi da spre citire mai intai biblia iar mai apoi voi oferi biblia engleza pentru ca vreau ca al meu copil si sa invete de mic si o limba straina.

Aleg o biblie si in limba engleza pentru ca o sa vada o varietate de cuvinte iar un al doilea motiv ar fi ca cei de la Libraria Maranatha imi spun la dispozitie aceasta nestemata de carte la un pret modic, cat sa il poata cumpara oricine vrea.

the_children_s_bible_the_old_testament_de_anne_de_graaf_jose_perez_montero

 

In plus, doar daca intrati pe site-ul lor din link-ul de mai sus veti putea observa ca biblia are coperta si in functie de varsta. Spre exemplu, daca vreau sa ii dau coperta unui copil sa citeasca atunci fara nici un fel de indoiala o voi lua pe cea cu coperta mai animata. Daca o va citi un adolescent sau poate chiar un adult atunci este recomandat sa fie una cu coperta neagra asa cum puteti sa observati.

De asemenea, la aceasta biblie imi place foarte mult faptul ca toate cuvintele Domnului Isus sunt scrise cu rosu astfel incat sa se deosebeasca ceea ce a spus El de ceea ce se regaseste in aceasta carte credincioasa, dupa cum ii mai spun eu. Este o lectura usoara, o lectura numai buna pentru copii, numai buna de dat si in limba engleza. Astfel, eu nu mai am de gand sa pierd timpul si o voi comanda ca mai apoi cineva sa se bucure de o lectura intr-o zi minunata ca aceasta.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.