Trece timpul

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

O data cu trecerea timpului este din ce in ce mai greu pentru persoanele in varsta sa locuiasca singuri, pentru ca fara voia rudelor si a apropiatilor se poate trece foarte usor intr-o stare de depresie lucru pe care nimeni nu si-l doreste. Acesti oameni ne-au oferit o parte din viata lor si de aceea si noi trebuie sa ne ocupam ca mai ales acum la batranete sa nu mai aiba griji si necazuri. O metoda pentru a rezolva toate aceste probleme o reprezinta azil batrani Bucuresti, acolo fiecare persoana va beneficia de servicii de hotel si pe deasupra va avea sansa sa discute cu alti batrani si astfel vor putea trece mai usor peste fiecare zi.

In cadrul acestui camin de batrani vor putea sa serveasca masa, formata din 3 mese si doua gustari, daca exista persoane care sunt foarte bolnave sau care nu se pot deplasa masa le va fi servita direct in camera. Fiecare camera dispune de baie proprie aranjata in asa fel incat sa se impiedice alunecarea, televizor, frigider, internet si multe altele.

Batranii vor beneficia de asistenta si supraveghere medicala de specialitate, pe fiecare etaj exista cel putin o asistenta care este prezenta la orice ora, gata sa intervina daca exista probleme cu unul dintre oaspeti. Menajul este realizat zilnic sau ori de cate ori este nevoie de acesta, pentru ca timpul petrecut alaturi de acestia sa fie unul cat mai placut au loc activitati speciale, cum ar fi diverse terapii sau programe speciale.

Cei de la caminul de batrani isi doresc ca fiecare dintre batrani sa poata comunica cu ceilalti si sa se simta cat mai bine, daca va intereseaza ofertele lor puteti face o vizita sa vedeti exact cum arata azilul si cum sunt indeplinite activitatile. Tot atunci se va putea hotara pachetul de servicii pe care il doriti, pentru ca fiecarei persoane sa i se indeplineasca dorintele.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.