PhotoFancy, momente de neuitat pentru tine sau cei dragi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
PhotoFancy, momente de neuitat

PhotoFancy, momente de neuitat

PhotoFancy, momente de neuitat

Cu toţi ne dorim obiecte personalizate, cu chipuri şi imagini dragi nouă. Există multe site-uri care oferă unele posibilităţi de acest gen, dar nici una nu mi s-a părut a fi la nivelul celor de la   PhotoFancy. Fie că doreşti cani personalizate), sau o placă de ardezie cu chipul tău sau al iubitei, sau cu un peisaj care ţi-a plăcut şi l-ai fotografiat. Studioul îţi oferă posibilitatea ca având cunoștințe minime de editare foto să îţi poţi edita singur imaginea dorită. Pe lângă cele 19 tipuri de efecte pe care le oferă studioul online de la Fancy, aceştia ne mai oferă şi alte 10 tipuri de fotografii.

Folosind programul de la Fără titlu poţi realiza de la un simplu breloc până tocătoare personalizate sau termos, căni, poster de tablă personalizat, şi alte lucruri după gust şi intenție.

pf_logo_black_150px este marcă înregistrată (OHIM 011110715) şi este utilizată de

PhotoFancy GmbH, Baumarktstraße 10, 30823 Garbsen, Germania.

În politica sa de preţuri sunt trei elemente principale: Preţuri diferenţiate, Oferte de preţuri individuale pentru tiraje mari, Mostre gratuite.

Pentru a încărca imagini pentru prelucrare trebuie încărcate în format JPG,  de dimensiuni mai mici. Livrarea produselor prin Fancurier  se face în maxim 24 de ore la preţul de 19,90 lei pe trimitere.

PhotoFancy oferă garanţie de 30 de zile de satisfacţie 100% a clienţilor – inclusiv pentru produsele unicat.

După ce m-am documentat şi am aflat ceea ce v-am povestit şi vouă am hotărât să comand un ceas de perete personalizat cu poza fiicei noastre. Problema a fost că a trebuit să caut mult în istoria calculatorului fotografia pe care am ales-o într-un final.

Pentru că am dorit să aduc şi o notă de umor imaginii am folosit iniţial şi alte programe de editare, aşa cum recomandă cei de la PhotoFancy.

Printre produsele ce le execută specialiştii de la acest studio se află şi posterele şi tablourile dar şi stickere auto.

Un lucru care demonstrează seriozitatea este că atunci când încarci o fotografie ești atenţionat:

Notificări de legislaţie

Prin încărcarea unei imagini (siglă, fotografie, semn de marcă, citat) confirmi că dispui de toate drepturile de autor sau de folosinţă privind această imagine şi că imaginea ta nu încalcă legislaţia în vigoare şi drepturile unor terţi.

Deci este o firmă serioasă care nu vrea să aibă probleme cu dreptul de autor sau alte probleme legale şi te anunţă de la început.

Promit să revin mai târziu cu alt articol despre ei, după ce voi primi ceasul pe care l-am comandat.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte