Edgar Mitchell, între vis și realitate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Edgar Mitchell: Al șaselea pămantean care a pășit pe lună sursă foto Mirroir

Edgar Mitchell: al șaselea pămantean care a pășit pe lună sursă foto Mirroir

Edgar Mitchell, între vis și realitate

Văzând articolul din mediafax.ro, Al şaselea om care a păşit pe Lună spune că extratereștrii au salvat omenirea de un război nuclear, m-am hotărât să caut și să vad ce spune și presa străina, care sigur a fost motivul de inspitaţie pentru ziariştii de la mediafax.
Aşa am găsit articole pe internationalreaction.com, un articol interesant, “Astronaut de pe Apollo 14 susţine că o rasă extraterestră a împiedicat războiul nuclear pe Pămant”, dar şi pe Fox news care la rândul sau citează pe Mirroir online. Eu voi face referire la articolul din Mirroir, “Extratereştrii iubitori de pace au încercat să salveze America de la războiul nuclear,” susține astronautul Edgar Mitchell, care a fost pe Lună”.
În articol autorul, JASPER HAMILL, spune :

Al șaselea om care a păşit pe suprafaţa Lunii a făcut afirmația uluitoare că extratereștrii au venit pe Pământ pentru a opri un război nuclear între America și Rusia.
Al șaselea om care a păşit pe suprafaţa Lunii a făcut afirmația uluitoare că extratereștrii au venit pe Pământ pentru a opri un război nuclear între America și Rusia.
Edgar Mitchell, un veteran al misiunii Apollo 14 în 1971, a declarat pentru Mirror într-un interviu că în discuţiile sale cu persoane de rang înalt din armată, acestea au reperat OZN-uri în timpul testelor armelor nucleare..
Astronautul este sigur în existenţa extratereștrilor de când a aterizat pe suprafața Lunii, ulterior devenind una dintre cele mai proeminente figuri din comunitatea la nivel mondial care studiază fenomenul OZN.
El ne-a spus ca surse militare din interior au văzut obiecte ciudate care zboară peste bazele de rachete și dezamorsează focoasele nucleare.
Acest veteran al misiunii Apollo 14 în 1971, a declarat pentru Mirror într-un interviu că în discuţiile sale cu persoane de rang înalt din armată, acestea au reperat OZN-uri în timpul testelor armelor nucleare..
Astronautul este sigur în existenţa extratereștrilor de când a aterizat pe suprafața Lunii, ulterior devenind una dintre cele mai proeminente figuri din comunitatea la nivel mondial care studiază fenomenul OZN.
El ne-a spus ca surse militare din interior au văzut obiecte ciudate care zboară peste bazele de rachete și dezamorsează focoasele nucleare……..

Tot Edgar Mitchell mai spune că extratereștrii au fost interesați de zona White Sands un fost un teren de testare pentru arme atomice. El continuă să spus că ofițeri de aviație, cadre militare superioare cu care a intrat în contact, toţi au susținut intervenția extratereștrilor în împiedicarea testări armelor.
În articolul său, Jasper Hamill mai spune că în decursul documentării pentru a scrie acest articol a cerut şi opinia Nick Pope, care a lucrat la Ministerul Apărării din Marea Britanie în perioada 1985-2006 şi s-a ocupat cu investigarea rapoartelor privind OZN-urile, pentru a vedea dacă au vreo semnificație în ceea ce privește apărarea. Referitor la cele declarate de Edgar Mitchell, Nick Pope spune că a avut onoarea de al cunoaşte pe astronaut şi ştie că este bine intenționat în ceea ce spune dar informaţiile menţionate sunt venite din alte surse şi nu sunt rezultatul observaţiilor lui directe, aşa că sunt puse sub semnul întrebării.

Nick Pope a spus că “ideea că extratereștrii-iubitori de pace sunt aici pentru a avertiza omenirea despre căile noastre distructive” este o idee caracteristică perioadei New Age a fenomenului OZN.
“Este un gând frumos, dar dacă eu sunt sceptic şi subliniez faptul că este aproape exact complot clasic filmul science-fiction din 1951 „Ziua în care Pământul sa oprit”, a continuat el.
“Au existat cu siguranță unele apariții interesante a OZN-urilor în jurul instalațiilor nucleare, și în jurul unor baze militare în general, dar explicaţia este că unele dintre acestea sunt atribuite activității de spionaj care implică avioane de spionaj secrete sau drone. se mai spune în articol.

Problema este că informația care m-a făcut să mă documentez, culeasă de pe mediafax, a fost incompletă şi a avut de comunicat altceva decât adevărul.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte