Matricia noul ajutor al firmei tale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Matricia te ajută să actualizezi datele de oriunde şi de pe orice

Matricia te ajută să actualizezi datele de oriunde şi de pe orice

Matricia noul ajutor al firmei tale

Cantitatea  de date şi de informații care sunt necesare astăzi susținerii unei activități comerciale sau de producție este mult mai mare ca în trecut aşa că pentru continuarea unei activități ai nevoie de programe pentru  extragerea datelor din formulare pentru a putea utiliza datele obținute anterior în activitatea firmei tale, acum aflate fie pe suport de hârtie tipărita sau diferite formate electronice.

Captura de date din formulare electronice și tipărite  cu ajutorul unei soluții ECM, de top, asa cum este OnBase, metode folosite de Matricia care este o organizație de consultanță în afaceri și tehnologie, specializată în implementarea de soluții software pentru afaceri, atât în organizațiile din sectorul privat cât și din cel public.

În această eră când informația la zi este tot mai importantă Matricia pune la dispoziție celor interesați un sistem de gestiune a informațiilor ce face actualizări instantaneu.

Extragerea de date  este definită pe techopedia.com în felul următor:

Extragerea de date este procesul prin care datele sunt analizate și selectate pentru a prelua informațiile relevante din surse de date (cum ar fi o bază de date), printr-o metodă specifică.
Prelucrarea datelor suplimentare se face, prin adăugarea de metadate și alte date de integrare; un alt proces în fluxul de lucru de date.
Majoritatea datelor extrase provin din surse de date nestructurate în diferite formate. Aceste date nestructurate pot fi în orice formă, cum ar fi tabele, indexuri……

După cum se vede extragerea de date nu este un simplu proces de colectare a acestora ci, cu ajutorul său, se face şi o structurare a acestora, de fapt crearea altei baze de date mult îmbunătățită.

Procesul de extragere a datelor implică recuperarea de date din surse neorganizate. Extrasele de date sunt apoi încărcate în zona de transfer al bazei de date relaționale. Aici logica extracției este utilizată și sistemul de sursă este interogat, pentru a stabili programe de date utilizând interfețe de programare şi aplicațiilor. În urma acestui proces, datele sunt acum gata pentru a merge prin faza de transformare a procesului de ETL¹.

¹Extract, Transform și Load (ETL) se referă la un proces complex pentru formarea bazelor de stocare:

  • Extragere date din surse de date eterogene sau omogene;
  • Transformarea datelor pentru stocarea acestuia în format adecvat sau structură pentru interogarea și scopul analizei
  • Încărcarea datelor în ținta finală (baza de date, mai precis, depozit de date operaționale, mart de date, sau depozit de date)

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.