Avantajele sistemelor de aer conditionat multisplit

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Un sistem de aer conditionat multisplit este o alegere excelenta, daca doresti sa racoresti mai mult de o camera din locuinta ta si daca vrei sa controlezi independent temperatura din fiecare camera in parte. Este, de asemenea o alternativa excelenta la un sistem tip duct, daca spatiul in acoperis sau sub podea este redus.
Sistemele acestea pot avea mai multe unitati interioare legate la o unitate din afara; unitatile interioare pot fi unitati de perete, pot fi convertibile pentru podea sau pentru tavan, pot fi tip casete si sunt conectate prin conducte de agent frigorific si cabluri la o unitate exterioara.
Iata cateva avantaje majore ale utilizarii aparatelor de aer conditionat din clasa multisplit:
Convenabil si economic
Aceste sisteme sunt printre cele mai moderne tipuri de aparate de aer conditionat din zilele noastre. Un dispozitiv extern poate alimenta cu usurinta pana la 4 dispozitive de interior concomitent, ramanand in acelasi timp eficient din punct de vedere energetic. Sistemele multisplit LG, spre exemplu, se pot monta rapid si fara efort si produc un nivel redus de zgomot.
Instalare cu economie de spatiu
Unitatile interioare multiple pot fi conectate la un dispozitiv exterior ceea ce iti ofera o mai mare versatilitate de instalare si posibilitatea economisirii de spatiu. Lungimea mare a conductelor acestor aparate ofera si mai multe posibilitati pentru instalare.
Instalare flexibila
Cele mai multe sisteme de aer conditionat multisplit pot fi instalate in structuri mari si pe mai multe etaje datorita lungimii mari a conductelor.
Control independent
Fiecare unitate de interior poate functiona si poate fi controlata independent. Acest lucru include, pornirea sau oprirea acesteia, reglarea temperaturii, directia de suflare a aerului si multe alte functii ce pot fi gestionate de la propria telecomanda a unitatii.
Astfel, unitatile interioare ale acestor aparate pot fi amestecate si potrivite in functie de capacitatea si estetica dorite intr-o camera. Principalul element ce trebuie luat in considerare in momentul instalarii va fi traseul liniilor de cupru, care se vor intoarce de la unitatile interioare la unitatea principala exterioara.
Sistemele multisplit sunt ideale pentru casele cu spatiu limitat pentru conducte, iar aceasta solutie optimizeaza nu numai confortul, ci te ajuta sa faci economii pentru cheltuielile de functionare prin incalzirea sau racirea individuala a fiecarei camere, dupa cum este necesar. Cu toate acestea, trebuie avut in vedere faptul ca un astfel de sistem presupune aceleasi costuri ca si furnizarea de solutii separate pentru fiecare camera

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte