Fara pomeni!Trezeşte-te Romania

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Fara pomeni!Trezeşte-te Romania

Fara pomeni!Trezeşte-te Romania

Fara pomeni! Trezeşte-te România

O ştire pe care am citit-o în urmă cu cateva minte în Libertatea online spune aşa “Patronii generoși le-ar putea oferi angajaților, în perioada 24 august – 18 septembrie, tichete cadou cu care părinții pot cumpăra rechizite și haine pentru începerea noului an școlar. Valoarea medie a tichetelor cadou cu această destinație este estimată la 200-250 lei/copil/angajat.”

De aici am început să îmi aduc aminte şi de alte cadouri pe care le face actuala guvernare populației  pentru că vine an electoral. A dublat alocaţiile de stat pentru copii, a dublat salariile bugetarilor şi guvernanţilor a dat şi dă pomeni electorale prin primarii PSD locali.

Am mai spus că acele alocații care se dau nu fac decât să întreţină starea de nemuncă din familiile cu mulţi copii sau care fac în continuare mulţi copii. Aceste familii, destul de multe la nivel de ţară, trăiesc din alocația acestora.

Fara pomeni!Trezeşte-te România

Angajaţii la privat nu au salarii prea mari, aici ma refer la cei care lucrează în industria producătoare de bunuri şi nu în comerţ. Cei mai mulţi beneficiari ai tichetelor, atât de masă cat şi de vacanţă sau cele pentru rechizite, sunt bugetarii. Nu ştiu ce poate face un aparat funcționăresc atât de mare în România când fondurile europene sunt pierdute lună de lună, învățământul merge prost, industria la fel.

Fara pomeni! Trezeşte-te România

Voi discuta puţin şi despre pensii şi pensionari care au veniturile cele mai mici şi nu pot cere ca profesorii sau cadrele militare o mărire a veniturilor.  Nu uitaţi că pensionarii de astăzi v-au ţinut în şcoli, v-au crescut şi sunt parinţii voştri.  Dar guvernanţilor fără mamă şi fără tată ai României nu avem ce sa le cerem? Trebuie să îi gonim să îi trimitem în neant. Situaţia de astăzi a ţării mă îndeamnă să cred că România nu mai are viitor. Pomenile electorale date la un electoral captiv o dată la patru ani au dus economia acolo unde a ajuns. Trezeşte-te România.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.