Hills bucatarul şi dieteticianul câinilor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Hills,mâncare pentru caini,

Hills,deliciul cainilor

Până nu demult ziceam că cei care au animale de casă sunt nişte oameni nebuni. De astă primăvară fiica mea a trebuit să îşi aducă animăluţul la mine. Este un iepure Bot de leu. De atunci am început să vorbesc altfel despre cei care dețin astfel de animale. L-am îndrăgit aşa că ……

Am acum un prieten care are un câine pechinez imperial. Îl hrănește bine, dar acum veterinarul i-a spus să treacă pe hrana special dedicată câinilor, pentru ca este mai bine. Veterinarul a recomandat mancarea pentru caini hills. Pentru că eu am acces la calculator prietenul m-a rugat să găsesc pe internet site-ul care comercializează  alimente pentru  caini hills.  Aşa am ajuns la petmart.ro unde se găsesc pentru comercializare produse hills Romania.
Sortimentele hills Romania sunt bine tolerate de câini şi sunt folosite chiar în tratamentul unor afecțiuni ale acestor prieteni ai omului.
De exemplu Hills PD CANINE D/D SALMON 370 g este o hrană folosită în Managementul inițial al câinilor cu afecțiuni dermatologice, cu simptomele de mai jos.
• Prurit, din cauza hranei sau atopic.
• Alergii cu semne dermatologice sau digestive.
• Leishmanioză cutanată.
Hills PD CANINE METABOLIC 370 g este folosit pentru pentru slăbirea câinilor cu 28% în două luni (săracii şi ei devin supraponderali)
Ce am învăţat în ultimul timp a fost că orice câine trebuie hrănit corespunzător ca şi omul. cei care sunt ținuți ca animale de companie au nevoie de o alimentație diferită ed a câinilor de la stană sau a celor de curte.
Îmi amintesc că atunci când satisfăceam stagiul militar câinii pe care îi aveam în unitate pentru diferite misiuni aveau porție de hrană gătită la bucătărie la fel ca un soldat, poate chiar mai mare. Ei bine animalele de companie de astăzi au nevoie de o altă alimentație.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.