Zogan masajul care te întinereşte!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Zogan masajul care te întinereşte!

Rezervă-ţi  doar câteva minute pe zi pentru a elimina rudirile mici și profunde.
Metoda japoneză de întinerire Zogan constă în masajul feţei și are o rădăcini străvechi în vcultura japoneză. procedeul ne este prezenta de cunoscutul stilist şi expert în înfrumusețare din Japonia  – Jukuko Tanaka.

Zogan! Acest masaj facial japonez va sterge ridurile și te face să arăţi cu 10 ani mai tânără mage via: Author: alphabet © Fotolia

Zogan! Acest masaj facial japonez va sterge ridurile și te face să arăţi cu 10 ani mai tânără mage via: Author: alphabet © Fotolia

În ultimii ani, interesul femeilor de toate vârstele, pentru masajul Zogan a fost în creștere. Masaj Zogan este destul de simplu de pus în aplicare, ușor de învățat și accesibil tuturor, și durează doar de la cinci până la șapte minute pe zi. În mâinile tale, acesta devine un instrument puternic nu numai pentru conservarea tinereţii, dar și pentru o întinerire faciala notabilă. Jukuki Tanaka garantează că veți observa deja primele rezultate pozitive după două săptămâni de masaj făcut zilnic.

Masajul Zogan scade vizibil ridurile, pielea devine netedă și flexibilă. Acesta modelează formele faciale, scoate umflaturile și pungile de la ochi, cercurile întunecate sunt diminuate sau dispar în totalitate și se rezolvă problema cu “a doua bărbie “. Acest impact solid este realizat ca urmare a masării anumitor “puncte fermecate de frumusețe.”

  • Masajul  Zogan grăbește  eliminarea toxinelor, îmbunătățește nutriția țesuturilor și elimină excesul de lichide.
  • Un masaj profund al mușchilor faciali, care include tehnica de terapie manuală relaxează mușchii, are un efect calmant asupra pilelii și pe vasele de sânge ale feţei, le întărește și le revitalizează.
  • Masarea zilnică de trei ori a feței (cinci până la șapte minute pe zi), vă va întineri în mod semnificativ pielea fetei, va elimina ridurile mici și va reduce semnificativ ridurile profunde. Rezolvă problema umflaturilor, cearcănelor și bărbia dubla.

Jukuko Tanaka recomandă pentru masaj ulei de bumbac. Unii îl numesc chiar “untdelemnul auriu”. Acesta conține cantități mari de vitamine, minerale, omega-6 şi acizi grași. Este bogat în fitosteroli, care îi conferă durabilitate, dar care permite şi ca acesta să fie ușor de absorbit în piele. Acesta lasă o senzaţie specială de netezime. Are o textură foarte ușoră şi este rapid absorbit de piele. Dacă nu găsiți ulei de bumbac, puteți utiliza în siguranță alte uleiuri vegetale, potrivite pentru pielea fetei (cum ar fi de măsline sau ulei de migdale).

Contraindicații pentru realizarea acestui masaj : O boală a sistemului limfatic, boli ORL și boli ale pielii faciale, dacă aveți o răceală, vă curge nasul , sau aveți o febră – ar fi mai bine să vă abțineţi de la masaj, deoarece el afectează în primul rând sistemul limfatic.

sursa: healthtipsportal.com

 This Japanese Facial Massage Will Erases Your Wrinkles and Make You Look 10 Years Younger

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte