Geanta de umar tot ce iti trebuie

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Geanta de Umar, Lamonza, Racing,

Geanta de Umar, Lamonza, Racing, pe gustul nostru

Geanta de umar tot ce iti trebuie

Intotdeuna mi-a plăcut să am mainile libere fie ca mergeam pe stradă fie pe munte, fie oriunde. Pentru mediul urban cel mai bine este sa porti o geanta de umar. Atunci cand folosesti genti de umar beneficiezi  de mai mare mobilitate a mainilor, esti mai liber. O poti purta la locul ei cand mergi pe jos, dar atunci cand te urci intr-un mijloc de transport o poti lua foarte usor.

Sport Adict magazin on line are o varietate foarte mare de astfel de genti de umar, structurate pe mai multe categorii: baieti, barbati si  femei, si pe  vreo 34 de marimi. O geantă de umar frumoasa  este Geanta de Umar, Lamonza, Racing, 37 Cm LAMONZA. ca sa fie a ta trebuie sa platesti  3,75 lei pe lună. .  Da pentru ca aici poti cumpara cu card de credit de la Garanti Bank, BRD si Banca Transilvania, in 3 pana la 12 rate lunare.

Geanta de umar a devenit un accesoriu omniprezent destinat tuturor categoriilor si varstelor. Pe langă alte avantaje faptul de a avea o geantă de umăr îti da o anumita alura ce poate sa te diferentieze de altii.

Unii folosesc geanta de umar pentru cumparaturi, altii pentru a transporta aparatura electronica iar alti pentru a transporta scule.

Daca vrei o geanta buna rezistenta și frumoasa eu te sfatuiesc sa alegi de la Sport Adict.  Umarul tau ester pregatit sa o suporte si sa te ajute sa ai alta alura.

Sport Adict te asteapta!

 

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte