La trei pitici, jocurile copilariei

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
La trei pitici, jocurile copilariei, Setul micutului constructor

La trei pitici, jocurile copilariei, Setul micutului constructor

La trei pitici, jocurile copilariei

Jocurile copilăriei sunt ca o repetitie în experienta vietii. De aceea sunt jucarii educative. Îi învata pe prichindeii nostri tot felul de lucruri utile, adr ajuta si parintii sa isi de aseama de aptitudinile piticotilor nostri.

La trei pititici gasesti o groaza de jocuri educative pentru copii. De la Bigjigs Numaratoare cu discuri colorate, unde  numaratoare cu discuri colorate este produsul care ii va capta atentia micutului tau si ii va dezvolta acestuia interesul pentru numarat si pana al  Learning Resources Carduri pentru intelegerea lecturii este o diferenta de 10 ani. Primele sunt destinate varstei de 1-2 ani iar ultimele grupei de 12-14ni.

Learning Resources Carduri este un joc educativ pentru antrenarea elevilor cu povești de fictiune și non- fictiune, iar cartile acopera subiecte din matematica, stiințe, etc, ei intorc cardul si au cinci intrebari cu variante multiple de raspuns si se concentrează pe: Ideea principala , indicii context, secventiere , estimarea rezultatelor, concluzii, cauza și efect.

Cand vorbesti despre jucarii educative te gandesti si la altele care pot deyvolta simtul practic si dexteritatea in executarea unor meserii.

Setul micutului constructor il invata pe micut sa construiasca propria jucarie cu roţi dintate folosind piese rotative colorate. Face parte din categoria de jocuri educative ce urmaresc sa stabileasca aptitudinile micutului.

Micul Arhitect – Constuieste o vila – este un joc educativ ce il va transforma pe copilul tau intr-un adevarat constructor. Prin planurile pe care le va crea si prin ceea ce va ridica, el va deveni extrem de cunoscut si cautat.

La trei pitici, jocurile copilariei, jucarii educative

Cu aceast joc educativ,  deLEGO Classic – Caramizi creative, micutul  exploreaza  o selectie de caramizi Lego si isi lasa imaginatia sa zboare! Posibilitatile de constructie sunt nesfarsite, cu caramizi clasice in 29 de culori diferite si piese speciale incluzand usi, ferestre, roti, ochi si elice. Si daca nu prea stii unde sa incepi, vei putea gasi instructiuni cu cateva idei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte