Lapte cu usturoi – un remediu magic pentru durerile sciatice.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Lapte cu usturoi

Lapte cu usturoi

Lapte cu usturoi – un remediu magic pentru durerile sciatice.

Printre altele, usturoiul este eficient pentru eliminarea viermilor, pentru purgație, dar și pentru tratarea sciatici. Dacă îl folosiți pentru o perioadă mai lungă, acest remediu simplu te va scăpa de transpirația picioarelor.

Un mecanic auto care a suferit mult timp de dureri de  sciatică, a urmat sfatul unui bătrân  și a băut lapte cu usturoi în fiecare zi, deoarece medicina alopată nu a avut nici un rezultat. Doar după câteva zile, el s-a simțit ușurat, și 14 zile mai târziu,durerile au dispărut.

Laptele cu usturoi poate fi preparat fie crud fie fiert. Lapte cu usturoi crud este mai puternic și acționează mai bine şi mai repede, dar dacă este fiert se reduce mirosul, însă  funcționează satisfăcător.

Cum  se pregătește laptele cu usturoi

În primul rând se va zdrobi usturoiul mărunt cu un aparat pentru zdrobit ca cel din imagine. Se amestecă imediat usturoiul zdrobit cu lapte crud și se bea. Așa cum am menționat, unele persoane preferă să fiarbă  usturoiul în lapte. Dacă dorim să obținem efect mai puternic, trebuie sa bem cel puțin 200 ml de lapte cu usturoi pe zi.

Fiecare om  răspunde diferenţiat la tratamen. Încercați acest remediu simplu împotriva durerii severe de sciatica. Veţi putea găsi o cale de rezolvare  ușoară și de durată pentru durerea de sciatica. sursa Garlic Milk – A Magical Remedy To Relieve You From Sciatica Pain

Remedii  naturiste de pe healthylifetricks.com/

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte