Tendinte 2015 pentru aranjamentele florale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

La o nuntă cu adevărat reușită contribuie extrem de mult decorul, mai ales aranjamentele florale de la Unique Decor. Ca și în orice domeniu, și în materia nunților există un trend, care își pune amprenta pe nunțile dintr-un anumit sezon. Anul acesta se caracterizează prin originalitate, creative și mult bun gust în ceea ce privește aranjamentele florale care trebuie să se muleze în același timp atât pe tendințe cât și pe personalitatea mirilor.

casad

2015 pare a fi anul în care ne întoarcem din ce în ce mai mult la natură, la simplitate, un element principal al aranjamentelor florale fiind unele dintre cele mai modeste plante, anume ierburile aromatice elementele verzi care pe cât sunt de simple, pe atât sunt de efect, conferind aranjamentelor florale nu doar un aspect inedit ci și o mireasmă plăcută. Rozmarinul, frunzele de lămâiță, frunza de magnolie, iedera, feriga și chiar obișnuita mentă pot să contribuie la crearea unui  aranjament floral splendid, cu un aspect în același timp delicat, simplu și atrăgător.

asdda

Se observă totodată o tendință clară spre aspectul rustic, mai puțin „aranjat “, foarte multe cupluri optând pentru buchete și aranjamente florale care cuprind floarea soarelui și chiar clasicele flori de câmp care aduc o notă de simplitate și de prospețime oricărei nunți.

În ceea ce privește cromatica aranjamentelor florale preferate de miri, culorile care se impun anul acesta în materie de aranjamente florale și de decorațiuni sunt culorile blânde, elegante, pastelate, tonuri de roz, albastru și verde pastel. Aceste culori sunt preferate de miri deoarece se pot asorta foarte frumos cu orice decor, creând o atmosferă lirică, aproape feerică am putea spune, atmosferă care se potrivește de minue unui eveniment atât de frumos și unic în viața unui cuplu. Culorile pastelate conferă stil și eleganță oricărei nunți, iar mirii se pot simți într-adevăr ca și protagoniștii unui basm, așa cum orice cuplu își dorește să se simtă la nunta lor.  

casdadasdas

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte