Suntem profesionisti, deci suntem PROFI

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Anul acesta este cel de al cincilea an in care cei de la Profi incearca sa ajute cat mai multe cazuri din Romania. Este al doilea an in care au aparut ONG-uri pe lista si numarul lor este intr-o continua crestere pentru ca si problemele sunt din ce in ce mai multe.

Cei de la PROFI ofera trei premii de 1 milion, 100 mii si respectiv 50 mii lei, pentru cele mai votate 3 ONG-uri. Votul este realizat de catre clientii magazinului Profi, iar mai apoi dupa numararea lor ONG-urile primesc banutii si de acolo incepe o noua investitie in proiectul depus.

Vorbim in acest an de 23 de proiecte, fiecare cu povestea lui, cu importanta lui, iar luarea unei decizii este din ce in ce mai grea, pentru ca vorbim de vieti, de destine ale unor oameni. Eu as alege sa votez cu proiectul fundatiei Daruieste viata, este vorba de un proiect care pur si simplu mi-a ajuns la inima mai ales prin faptul ca este din ce in ce mai trist sa iti dai seama ca foarte multi dintre copii care au cancer mai si reusesc sa faca fata acestei boli.

23 ONG-uri in CSR PROFI 2015 (2)

Noi suntem cei care printr-un vot putem face un pas in fata spre vindecarea lor, drumul este greu dar daca se porneste de la inceput corect se va dovedii ca intr-un final s-a ajuns la rezultatul dorit. Statisticile sunt unele foarte triste deoarece in Romania 1 din 2 copii bolnavi de cancer paraseste lumea mult prea devreme.  Deja se poate observa cum acest ONG a reusit sa aduca un pic de lumina in viata celor care se lupta cu aceasta boala necrutatoare, deja exista in tara noastra 28 de camere sterile pentru acestia, iar daca ne vom implica pentru a-i ajuta numarul lor va putea creste. Cu fiecare pas inainte se face un pas spre o rata mult mai mica a copiilor care nu reusesc sa duca la sfarsit lupta cu aceasta boala.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte