Din nou PhotoFancy !

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
 Din nou PhotoFancy !

Din nou PhotoFancy !

Din nou PhotoFancy !

După ce am scris primul articol ” PhotoFancy, momente de neuitat pentru tine sau cei dragi” am comandat aşa cum am spus, ceasul de perete cu chipul fiicei mele. Am făcut plata în avans, online cu ajutorul unui card de debit. Este drept ca la primirea coletului am avut o problemă din cauza curierului care l-a reținut în depozit mai multe zile fără a mă   aviza. Acest lucru a făcut sa am un schimb de mesaje cu cei de la PhotoFancy. Pe lângă toate cuvintele de laudă pentru aceștia, am şi o observaţie: numărul de telefon de la linia de asistență gratuită 0800 896156 este permanent ocupat. Cel mai uşor de contactat este folosind adresa de e mail.

Programul de editare de la PhotoFancy este foarte uşor de mânuit aşa că m-am jucat cu diferite fotografii din calculatorul meu, folosind acest program. Am obţinut multe imagini haioase.

Nerăbdător în primirea comenzii am avut un schimb de mesaje cu cei de la PhotoFancy. Iată concluzia în privinţa expedierii comenzilor: “Coletul dumneavoastră este în curs de transport către firma de logistică. Vă rugăm să aveţi în vedere că monitorizarea expedierii este activă numai după 48 până la 72 de ore. Durata totală a transportului este în total de 4-6 zile lucrătoare.”

Pe site suntem preveniţi că: ” Produsele realizate pentru tine sunt supuse unui control riguros al calității. În timpul controlului se poate întâmpla să fie necesară îndepărtarea din livrare a unui produs deja realizat integral. În acest caz, livrarea ar întârzia cu o zi lucrătoare. Avem rugămintea să înțelegeți aceste situații, întrucât produsele unicat trebuie în orice caz realizate din nou.”

Calitatea produselor realizate este primordială aşa că să fiţi sigur de faptul că atunci cand veţi primi un obiect de la ei nu vor fi probleme de acest fel iar dacă nu eşti mulţumit de un produs, primeşti banii înapoi în termen de 30 de zile. Fără discuţie!

M-am hotărât ca atunci când ma voi întoarce din vacanță să comand un set de cani personalizate  cu imagini din această perioadă. Zilele reci de iarnă îmi vor fi încălzite de amintirea verii care se duce!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.