CPP Alexander’s cursuri pentru frizeri

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
CPP Alexander's cursuri pentru frizeri

CPP Alexander’s cursuri pentru frizeri

CPP Alexander’s cursuri frizerie.

Într-o lume  nebună ca cea în care trăim de multe ori uităm de cele mai elementare regulii de igienă, cum ar fi tunsul. De fapt a fost perioada modei celor cu plete, a fost moda skinhead,  au fost multe altele dar pentru omul modern o tunsoare decentă, după anumite reguli desprinse de-a lungul timpului.

Pentru a ajunge un astfel de frizer este neapărat necesar sa urmezi cursuri de calificare si formare profesionala  organizate de  CPP Alexander’s , adică Centrul de pregătire profesională Alexander’s.

Pentru aceasta trebuie sa te înscrii la sediul firmei din SOS.MORARILOR, nr. 2B, sector 2, București, unde plătești taxa de înscriere de 100 lei, parte din valoarea totală a cursului de 465 lei.

Pentru deschiderea unei afaceri legale în domeniul acesta, al frizeriei, trebuie să ai studii care să îţi confere cunoștințe minime în privința acestei meserii.

Urmând cursurile de la CPP Alexander’s oricare cursant deprinde mai multe competențe:

1. întocmirea bonurilor de material
2. întocmirea bonurilor de plata
3. aplicarea NPM şi PSI
4. pregătirea profesionala
5. igienizarea locului de muncă
6. utilizarea materialelor
7. programarea clienților
8. executarea bărbieritului
9. executarea îngrijirilor faciale si capilare
10. executarea tunsorii pentru barbari
11. spălarea parului
12. oferirea de servicii clientelei.

Cei care participă la un curs frizerie, au ocazia ca pe viitor să activeze într-un domeniu frumos, curat si care oferă posibilitatea de a câștiga sume importante de bani la finalul fiecărei luni. Pentru această meserie trebuie să ai aptitudini artistice deoarece ea este o artă.

Pe durata acestui curs cursanții  învață foarte multe lucruri, despre cum urmează să ași desfășoare activitatea în cele mai bune condiții si de asemenea pot deprinde unele aptitudini care pe le vor folosi in viata de zi cu zi. Astfel o persoana care va parcurge un curs frizerie, va ști sa răspundă în cele mai bune condiții serviciilor solicitate, programarea persoanelor de la salon, executarea de frizuri, coafuri stil pentru ocazii speciale. De asemenea la finalul cursului de frizerie absolvenții vor ști și detalii despre ondulația permanenta, tratamentele capilare, spălatul parului, vopsirea parului, și tunsori pentru femei.

Cursurile ce la CPP Alexander’s sunt  autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și ANC iar în urma absolvirii cursurilor, fiecărui cursant i se va elibera un certificat de calificare sau de absolvire, acestea fiind recunoscute atât la nivel național cât și in cadrul Uniunii Europene.

O bună pregătire, dar şi o diplomă recunoscută pe plan european te poate ajuta să devii meseriaş în orice ţară a Europei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.