Electra Instal – Magazin de interfoane si videointerfoane

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Electra Instal - Interfoane, videointerfoane si automatizari

Electra Instal – Interfoane, videointerfoane si automatizari

Starea de infracționalitate, tot mai acută,  din ţara noastră determină cetăţenii să-şi ia masuri de prevenire şi apărare în faţa acestui fenomen. Montarea unui interfon la intrarea pe scara blocului este o metodă des întâlnita la astfel de locuinţe. Aceste   sisteme de acces: interfoane, cartele de acces, video interfoane nu reprezintă panaceul universal împotriva furturilor şi jafurilor din blocuri, dar creează un spaţiu mai sigur unde te simţi în siguranţă şi confortabil.

Printre furnizorii de astfel de aparatură se numără şi Electra Instal, o firma cu capital privat înființată in anul 1992, care are ca  principală  activitate  distribuția și montajul de interfoane și video interfoane produse de compania Electra din Iași.

Sistemele Electra sunt pentru confortul tău și al familiei tale cu un raport calitate/ preț excelent. Ele sunt împărțite in interfoane audio (blocuri sistem digital semi duplex si duplex, vile in sistem digital duplex), interfoane video (blocuri sistem digital semi duplex si duplex si vile sistem digital duplex),  dispozitive (dispozitive pentru controlul accesului, automate pentru iluminat, amortizoare hidraulice), accesorii TAG Electra și cartel optice.

Prețurile atractive, dar şi calitățile acestor sisteme oferite de aceştia sunt competitive. Accesul pe scara blocului se poate face fie cu cartele interfon fie cu chei clasice. Oferta variată de sisteme de acces este dublată şi de oferta de colaborare cu BGS .

Alegerea unui astfel de sistem de acces oferă sentimentul de siguranță, încredere şi confort. Oferta variată este compusă din: blocuri sistem digital SEMIDUPLEX,  blocuri sistem digital DUPLEX,  Video – Interfoane, dispozitive de control acces şi nu numai.

Pentru a achiziționa aceste bijuterii ale tehnicii din domeniu există pe site un calculator care vrea să ofere posibilitatea c a viitorul cumpărător să știe exact valoarea achiziției.

Achiziționarea şi montarea unui astfel de sistem se face Electra Instal cu plata în trei rate:

  • avansul: 30% , la semnarea contractului;
  • a doua rata: 40%, la terminarea lucrării;
  • a treia rata: 30%, după o luna de la darea in funcțiune a instalației.

Condițiile de execuție şi service sunt foarte atractive:

  • Se asigura 24 luni garanție.
  • In preț sunt incluse 1 Tag de proximitate (tip breloc) și 1 cheie pe apartament.
  • Numărul de Tag-uri și de chei se pot suplimenta la cere. Prețul unui tag suplimentar este de 10 lei, iar al unei chei este de 5 lei.
  • Durata de execuție: 1 zi.
  • Execuția lucrării începe la aproximativ 2-3 săptămâni de la semnarea contractului,în funcție de contractele deja semnate.

Dacă vrei să trăiești în siguranță în casa asigură-te cu   Electra Instal

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.