Inspectori şi specialişti ssm.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
 Inspectori şi specialişti ssm.Sala de curs

Inspectori şi specialişti ssm.Sala de curs

Vrei sa urmezi un   curs inspector ssm ¹?  Este foarte bine pentru că pregătirea profesională este o tema tot mai accentuată în ziua de azi, iar fluctuația locurilor de muncă determină pe cei în căutarea acestora să urmeze cursuri de pregătire profesională unde să dobândească noi competențe în exercitarea unei profesii.

De fapt pentru a fi inspector sau specialist în ssm trebuie să urmezi aceste cursuri atestate de Ministerul Muncii şi Ministerului  Învățământului. Pentru a urma un  curs specialist ssm trebuie să fii absolvent de studii superioare tehnice, iar pentru inspector ssm trebuie să fii absolvent de liceu industrial sau sau a secției reale a altui liceu.

Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București va organiza vineri, 25 septembrie 2015, începând cu ora 09:00, o nouă ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți”. Dacă nu ai absolvit cursurile celor de la premium-teaching.ro este timpul s-o faci pentru a putea avea mai multe șanse în a găsi un loc de muncă. Urmând cursuri autorizate, de specializare si dezvoltare personala şi să sublinieze faptul că este mai ușor de găsit un loc de munca după absolvirea unui curs.

După absolvirea cursurilor autorizate se obține o diploma emisă de Ministerul Muncii și Educației, diplomă recunoscută la nivel național având valabilitate nelimitata. Ca un aspect inedit trebuie să luăm în seamă şi faptul că cei de la Premium Teaching va garantează dreptul de a mai parcurge încă o data cursul respectiv in următoarele 6 luni de la absolvirea cursului inițial. Aceasta se poate întâmpla dacă :

  • Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de cunoștințele pe care le – ați acumulat în timpul cursului
  • Dacă timpul nu v-a permis sa ajungeți la toate sesiunile de curs
  • Dacă ulterior doriți sa va actualizați cunoștințele dobândite

La absolvire cursanții vor obține un certificat de absolvire Conform Ordinului 501/8.10.2003 emis de Ministerul Muncii și Ordinului 5253/16.10.2003 emis de Ministerul Educației privind Metodologia certificării formarii profesionale a adulților, art. 29, “Certificatul de calificare sau de absolvire, însoțit de anexa, se eliberează sub semnătură, titularului, pe baza actului de identitate, de către furnizorul de formare profesionala.

¹ssm înseamnă securitatea și sănătatea în munca, fosta protecție a muncii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.