Land of Web, alaturi de tine!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Land of Web cu LandofWeb.ro

Land of Web cu LandofWeb.ro

Land of Web, sau ţara web, a devenit una dintre cele mai întinse si complexe ţări, iar LandofWeb.ro  este versiunea în limba română a acestei ţări.  Ei oferă o gamă largă de servicii care să te ajute în activitatea ta în mediul onlineConsultanță Web, Campanii Digitale, Design Web și Design Grafic, Programare Web, Aplicații Mobile (iOS, Android), Optimizare SEO.

Dacă în lumea reală viața a evoluat încet, omului fiindu-i necesari mii de ani ca să treacă de la stadiul de culegător şi vânător, până la ceea ce a devenit astăzi, viaţa virtuală a evoluat rapid, într-un ritm amețitor, ajungând la numai șapte decenii de la apariția Colossus-ului¹ englezesc să aibă performanțele cu care ne confruntăm.

Pentru a avea succes într-o activitate economică, fie de comerț, fie de producție web-ul este platforma cea mai utilizată pentru reclame, pentru a-ţi face cunoscut produsul. Datorită numărului imens de informații aflate în această Land of Web, este tot mai greu pentru a fi în primele locuri în motoarele de căutare, iar atunci trebuie sa apelezi la la serviciile unor secialişti în domeniu cum sunt cei de la LandofWeb.ro.  Având un portofoliu bogat, aceștia au deprins şi experiența suficientă pentru a te ajuta în promovarea afacerii tale.

O echipă de zece tineri, cei de la LandofWeb.ro, te poate propulsa în această Land of Web şi te poate ajuta să devii mai eficient în activitatea ta, aducându-ţi mai mult profit.

La începuturile existenței sale, mediul virtual  era folosit de un număr restrâns de oameni, dar apariţia PC-ului a produs Big Bang acestei ţări a web-ului.

Specialiştii sunt tineri în domeniu pentru că şi acesta este tanăr. LandofWeb.ro se bazează pe experienţa unor tineri profesionişti, pe spiritul lor novator, pe dorinţa de afirmare. Lupta grea din domeniu îi mobilizează pentru a rămâne în rândul celor mai buni, implicit menținându-te pe tine în primele poziții, în cadrul căutărilor din cadrul motoarelor de căutare. Acum şi tu trebuie să fii ca ei, oferind servicii sau produse de maximă valoare.

¹ Marea Britanie, în timpul celui de-al doilea război mondial,  a creat unu computer numit Colossus şi utilizat pentru spargerea codurilor generate de sistemul criptografic nemțesc Enigma.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.