Zetta şi faloplastia.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Zetta, Conferinţa ACPR 2015

Clinica Zetta, Conferinţa ACPR 2015

Zetta şi faloplastia

Nu demult, în campania dedicată Clinicii Zetta am scris un articol despre mamoplastii şi mărirea sânilor, astăzi fiind necesar să scriu despre marirea penisului , o alta specializare  a chirurgilor de top care lucrează aici.

După cum spun specialiștii,  cei care au rămas cu un traumatism în urma unui accident ori s-au născut cu o malformație genitală, pot apela la  faloplastie care  poate corecta defecte precum un penis curbat, sau un micropenis.

Chirurgia zonei genitale masculine se ocupă de reconstrucția zonei afectate, pentru a spori confortul, a îmbunătăți starea psihică şi aspectul fizic, dar şi pentru a ușura activitățile zilnice. Ceva mai pretențioase decât  mamoplastiile, faloplastiile  sunt permanente şi, în unele cazuri, implică un regim alimentar special, spre deosebire de medicamentul Enlarge plus care are doar efecte de moment.

Zetta şi faloplastia

Operaţia este una riscantă şi poate duce la modificări senzoriale, probleme la urinare, sau reacţii adverse la anestezie. Alegerea chirurgului şi metodei de intervenţie trebuie să fie primordiale. Din această cauză pentru operaţii estetice gen faloplastie, mamoplastie, etc este mai bine să vă adresați medicilor chirurgi de la Zetta. Chirurgul estetician va alege ce tip de procedură îi este potrivită fiecărui pacient şi îi va oferi informații despre cum va decurge aceasta, ce durată va avea şi dacă necesită internare. Faloplastia nu înseamnă doar mărirea penisului ci un complex larg de masuri de conștientizare a pacientului asupra rezultatului.

Nu pot să mă pronunţ asupra utilității acestei intervenții pentru că de obicei discuțiile despre organele genitale sunt şi au fost tabu.  Acest gen de operație trebuie însă bine gândită atât sub aspect estetic cat mai ales psihologig.  Deci medicii de la Zetta au o pregătire deosebită şi din punct de vedere psihologic, pentru că munca lor cu pacientul începe de la prima întâlnire cu acesta şi continuă mult timp după ieşirea din sala de operaţie. Perioada de recuperare durează circa şase luni şi implică restricții clare, cum ar fi interdicția efortului, în primele patru – şase săptămâni.

De obicei cei care apeleză la astfel de operaţii suferă de anume complexe, deci trauma lor este mult mai mare. Rezolvarea în întregime a situației constă priceperea medicilor de la Clinica Zetta.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.