SmartMobitel depanatorul tău inteligent

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
SmartMobitel depanatorul tău inteligent

SmartMobitel depanatorul tău inteligent

reparatie display iphone este mai ieftină decât cumpărarea unui alt aparat nou. Există o veche zicală ce spune că “decât sa repari ceva mai bine iei altceva nou“. Poate fi adevărat,  dar sunt situații în care specialiștii pot reda calitățile inițiale ale produsului, dacă nu şi îmbunătățirea performantelor acestuia, reparându-l. Este şi cazul reparației unui display iPhone la SmartMobitel.

De ce SmartMobitel? Pentru bucureșteni este un lucru benefic deoarece firma se află în București, Strada Prelungirea Ghencea, nr. 73D, Sector 6, unde clienții pot veni personal cu aparatul pentru a fi diagnosticat gratuit şi pentru o evaluare a reparației. Trebuie știut că în prețul cerut este inclusă şi manopera așa că nu mai este nevoie să achiți alte costuri suplimentare.  La sediul firmei îi poți găsi pe specialiști între orele 9 – 18.  Service -ul este specializat în mărci precum iPhone, Samsung Galaxy și Sony Xperia.

Ei fac înlocuirea display-ului (touch + sticla) iPhone – la preţul de  650 RON pentru iPhone 6 în care este inclusă şi manopera. În medie o reparație durează 24 de ore, iar decodările se fac pe loc. Aici există folie protectoare pentru geam la toate tipurile de telefoane sau tablete pe care o pot monta ei.

Procedura de înlocuire a display-ului este similara celei cu care se montează acesta în fabrica, astfel încât telefonul tău va arata ca nou. Pentru acesta utilizează adeziv special flexibil întărit la lumina ultravioletă și materiale de ultima generație.

SmartMobitel  lucrează şi pentru clienți din provincie. În acest caz  se accepta primirea telefonului prin curier (cu confirmare de primire).

Reparațiile se executa şi pe loc, în funcție de disponibilitate,  de către tehnicieni, de luni pana vineri intre 9:00 si 18:00 la sediul  SmartMobitel București, clienții având posibilitatea de a asista la întreg procesul de reparație. Lucrările sunt executate cu cu piese originale, care beneficiază de garanție.

Casa este mai sigura cu serviciile de calitate SmartMobitel.

SmartMobitel mai comercializează  telefoane şi tablete noi, de la producători de renume cum ar fi : Motorola, Apple , Sony, HTC, LG, Samsung, Nokia şi Allview. Aceste produse sunt de ultimă generație şi caută să satisfacă toate gusturile şi buzunarele.

Sfatul meu este ca în cazul în care ai probleme cu telefonul tău să apelezi la specialiștii de la SmartMobitel. Aşa scapi de cheltuieli suplimentare.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.