Curatam canapele in Bucuresti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Curatam canapele in Bucuresti

Curatam canapele in Bucuresti

Curatam canapele in Bucuresti

Perioada de o lună  petrecută de prietenul meu Gheorghiţă, în ţara sa natală, a fost des condimentată cu întâmplări anecdotice cum a fost cea istorisită de mine în articolul anterior, “Inchirieri masini in Bucureşti, prietni, poliţişti”, sau chiar deosebite ca cea pe care vreau s-o istorisesc acum. De data aceasta a trebuit, ca urmare a faptelor ce le voi istorisi, să apelăm la serviciile  unei firme specializate ca să  curatam canapele in Bucuresti, canapelele mașinii închiriate. Pe scurt iată pățania.

Într-o seară ploioasă călătoream pe drumurile crăpate şi pline de gropi ale patriei către comuna sibiană unde se născuseră părintii prietenului meu, Gheorghiţă. Trebuie să vă spun că la drumuri mai lungi ţinea să merg cu el pentru că îi era greu să se adapteze la condusul pe dreapta şi eu puteam să îi amintesc uşor şi în timp util acest lucru. Deci călătoream noi spre Sibiu când pe E81,  între localitățile Tălmaciu şi Veştem, mai degrabă în zona Coloniei Tălmaciu, a apărut în noapte (era aproape miezul nopţii) o persoană care prin ploaia deasă, făcea semne disperate să oprim. Georgică, om cu altă educație pune frână şi întreabă: “Ce este, ce s-a întâmplat? ” Fără a mai urmări accentul ardelenesc cu vorbele sale, iată ce spune o zdrahoană de femeie mai mare decât vârful Omul: “…..copila asta trebuie să nască dar nu poate şi nu putem s-o ducem la doctor. Calul a căzut într-o groapă şi nu mai putem mergere. La urgențe nu răspunde nimeni. Du-o tu la spital!” Gheorghiță zise repede: “Urcaţi două în spatele maşinii”. Cele două femei, zdrahoana şi fătuca aceea au urcat pe bancheta din spate pline de noroi şi (ulterior am văzut) sânge.

După un drum în care zdrahoana țipa “mai repede, mai repede ” iar Gheorghiță conducea prudent am ajuns la spitalul din Sibiu unde pacienta a fost luată în primire de medicii din gardă.  Am ajuns într-un târziu la un hotel din Sibiu unde am petrecut noaptea. A doua zi a trebuit spălată maşina  pentru că era plină de noroi şi sânge. Am mers la o spălătorie auto din sibiu dar rezultatul nu a fost nici măcar satisfăcător.

După rezolvarea problemelor din comuna de obârșie, ne-am întors prin Sibiu unde am văzut pe micuțul născut  de mama ce o adusesem noi la spital. Erau bine, sănătoşi amândoi.

Curatam canapele in Bucuresti

La întoarcerea în Bucureşti, pentru că nu dorea să returneze maşina cu canapeaua din spate pătată, prietenul meu a căutat o firmă unde să putem să curăţăm canapele  de maşină profesionist. Când aceştia¹ şi-au spus cuvântul maşina era mai curată ca la început.  Aceasta a fost o altă întâmplare cu final fericit

¹Star Clean Detail

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte