Curat în casa ta cu firma de curăţenie

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Curat în casa ta cu firma de curăţenie

Curat în casa ta cu firma de curăţenie

Curat în casa ta cu firma de curăţenie

Pentru că prietenul meu despre care am vorbit în articolele anterioare, Gheorghiță, şi fratele său sunt stabiliți de multă vreme în Australia casa moștenită de la părinți fiind locuită ba de chiriași, ba nelocuită, a început să se degradeze, chiar dacă este o casă solidă construită în stilul meseriașilor ardeleni. Pentru preveni degradarea totală cei doi frați au hotărât să o vândă şi să își cumpere un apartament în București, apartament care se poate întreține mai ușor. În felul acesta doresc să se simtă cât mai legați de țara în care s-au născut. Succesiunea fusese făcută imediat după moartea părinților în urmă cu doi ani, aşa că vânzarea a fost floare la ureche, mai ales că aveau deja cumpărătorul găsit de pe internet.

Curat în casa ta cu firma de curăţenie

Au găsit uşor apartamentul dorit în Bucureşti şi l-au cumpărat, pentru că prietenul meu Gheorghiţă avea procură de la fratele său să deruleze aceste afaceri. Cel mai important lucru ce l-a făcut Gheorghiţă după cumpărarea apartamentului a fost să caute o  firma de curatenie din Bucuresti care să aducă apartamentul în starea de curățenie necesară. Odată găsită firma Clean Solution totul a fost o chestiune de ore până la curățirea completă a apartamentului. Acum Georgică poate pleca liniștit acasă în Australia, urmând ca la viitoare vizită să renoveze şi să mobileze apartamentul cumpărat.

Faptul că există firme de curățenie care folosesc tehnologie de ultimă oră pentru activitatea lor, este unul benefic. Un alt lucru care mi-a plăcut la cei de la curățenie este faptul că prietenul meu cam terminase banii cu care venise în România şi a solicitat să poată plăti direct din contul său din Australia. După schimbul de informații necesare, de pe calculator, Georgică a făcut plata în câteva minute.

Curat în casa ta cu firma de curăţenie

Iată că pe perioada unei luni calendaristice un om care ştie să îşi organizeze bine timpul poate face multe lucruri chiar şi în România, în ciuda sistemului defectuos de aici. De fapt internetul este o minune ce te poate conecta la afacerile tale din orice punct de pe glob.

Prietenul meu a lăsat o cheie să îi vizitez din când în când apartamentul şi dacă este necesar să apelez la firma de curățenie pentru orice problemă ce se poate ivi.  totodată mi-a spus că va căuta o firmă dispusă pentru a executa lucrări de reparație şi modernizare a apartamentului său eu trebuind doar să le deschid uşa pentru a avea acces în interior. Sper să găsească o firmă la fel de bună ca firma de curățenie!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte